facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
50plusmatch informatie balk

informatie over datingsite 50plusMatch

 Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.


Datingsite 50PlusMatch kosten en verdere informatie


50plusmatch is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Zo kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten.


Lid worden

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

Tijdens het inschrijven kun je in 7 eenvoudige stappen je eigen profiel samenstellen. Het is niet verplicht alles in te vullen, maar hoe uitgebreider je profiel, hoe meer kans op goede matches.

Vergeet vooral niet je foto's te plaatsen! Als je alles ingevuld hebt kun je je profiel activeren via de link die je per e-mail ontvangt.

Nadat je bent ingelogd kun je zelf actief zoeken naar kandidaten die bij jou passen. Je doet dit door het invullen van een zoekprofiel, waarna je een overzicht krijgt van profielen die het meest aan jouw zoekprofiel voldoen.

Wil je meer weten over iemand dan klik je op zijn of haar nickname en krijg je het volledige profiel van de kandidaat te zien.


Wat zijn de kosten van een volledig lidmaatschap?1 maand volledig lidmaatschap € 19,95

3 maanden volledig lidmaatschap € 14,95 p.m.

6 maanden volledig lidmaatschap € 9,95 p.m.


datingsite 50plusmatch logo

Nu gratis aanmelden bij 50PlusMatch


*Genoemde Bedragen kunnen afwijken van de bedragen die 50plusmatch vraagt. Voor de meest actuele bedragen bezoekt u de website van 50plusmatch.

 

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";