Dating start > Online dating vragen
facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
online dating vragen

Datingsites: Vragen en antwoorden


Is het aanmelden bij een datingsite veilig?

Sommige mensen zullen zeggen dat het aanmelden op online datingsites risico's met zich mee brengt. Omdat het internet over het algemeen erg anoniem is, geldt dit niet anders voor online datingsites. De persoon waarmee je contact hebt via een datingsite kan een ander iemand zijn dan hij of zij zich voordoet. Het valt dan ook erg aan te raden om goed te blijven nadenken voordat je besluit om bijvoorbeeld je telefoonnummer of e-mailadres te geven. Mocht je het niet vertrouwen, stop dan met het contact en zoek een ander contact.


Zijn er mensen die via een datingsite hun ware liefde hebben gevonden?

Ja, er zijn veel succesverhalen van stelletjes die elkaar gevonden hebben via datingsites. Verwacht echter niet dat je binnen een dag je potentiele partner hebt gevonden. geduld is in deze ook een schone zaak. Probeer het contact rustig op te bouwen. verwacht niet te veel, en neem zelf actief deel in het contact.


Ik heb liever niet dat er mensen uit mijn eigen omgeving zien dat ik op een datingsite sta.

Je kunt er voor kiezen om geen foto's te plaatsen bij je profiel. Het is wel zo dat deze profielen lang niet zo populair zijn, je zult dan dus ook minder reacties op je datingsite profiel krijgen. En goede oplossing is een foto te plaatsen waarop je niet in het geheel zichtbaar bent. Daarmee laat je ook wat aan de verbeelding over. Het gebruiken van een fictieve naam is bij de meeste datingsites ook geen probleem.


Ik wil niet betalen voor datingsites.

Bij de meeste datingsites kun je je gratis inschrijven. Een gedeelte van de site is dan te gebruiken. Voor een volledige toegang tot alle onderdelen wordt vaak een financiele vergoeding gevraagd. Er zijn ook wel compleet gratis datingsites. Het verschil zit hem voornamelijk in het vrijblijvend karakter van deze datingsites. Deze gratis datingsites hebben veelal een groot aantal fake profielen. Ook kun je je afvragen hoe deze sites met jou gegevens om gaan. Bij betaalde datingsites wordt er zeer zorgvuldig mee omgegaan. Juist daarom raden we gratis datingsites af, en betaalde datingsites aan!


Wel of niet afspreken?

Voor veel mensen zal de eerste keer afspreken de grootste drempel zijn. Voordat je over gaat tot het maken van een fysieke afspraak raden we aan dat je al een langere tijd contact hebt gehad. Wees niet naïef, en probeer een zo goed mogelijk beeld van de persoon te krijgen. Bij twijfel, niet afspreken. Ook het geven van een telefoonnummer kan je traceerbaar maken. Denk hier dus goed over na.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";