Dating start > Datingsites Algemeen > Relatieplanet informatie
facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
relatieplanet informatie balk

informatie over datingsite Relatieplanet

 


datingsite relatieplanet logo

Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. Relatieplanet is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor members.

Wie zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt onder meer een persoonlijke homepage, een eigen postbus en uiteraard tools waarmee geschikte kandidaten uit de database gefilterd kunnen worden.

Iedereen begint op Relatieplanet als gratis member. Door je in te schrijven kun je gratis kennismaken met de mogelijkheden van Relatieplanet.


Relatieplanet kosten en verdere informatie

Wat maakt Relatieplanet anders?

Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. Relatieplanet is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor members. Aangezien aanmelden verplicht is kunnen wij snel ingrijpen wanneer er zich mensen aanmelden die het niet zo nauw nemen met de gebruiksvoorwaarden die binnen de datingcommunity gelden.

Wie zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt onder meer een persoonlijke homepage, een eigen postbus en uiteraard tools waarmee geschikte kandidaten uit de database gefilterd kunnen worden. Als je even niet gezien wilt worden door de andere members kun je jouw profiel tijdelijk verbergen. Members waarvan je geen reactie meer wenst te ontvangen kun je eenvoudig blokkeren.

De Relatieplanet Memberdesk staat altijd voor haar members klaar om desgewenst hulp te bieden en eventuele vragen te beantwoorden.


Volledig gratis inschrijven

Iedereen begint op Relatieplanet als Gratis Member. Door je in te schrijven kun je gratis kennismaken met de mogelijkheden van Relatieplanet. Je kunt onbeperkt oproepen, profielen en foto's van andere members bekijken. Je krijgt een persoonlijke homepage en je eigen persoonlijke postbus. Jouw oproep, profiel, maximaal 10 foto's en overige gegevens zijn online te wijzigen.

Als Gratis Member kun je 5 interesse-berichten per dag versturen naar andere members. Met een interesse-bericht kun je aftasten of die ander geïnteresseerd is om met jou in contact te treden en nodig je hem/haar uit een bericht naar jou terug te sturen.


Wat zijn de kosten en betaalmethoden?
Bij Relatieplanet kun je veilig betalen doormiddel van een Bank/Giro overschrijving, Online machtiging, iDEAL, KBC/CBC Online (alleen BE), Bancontact/Mister Cash (alleen BE) of Creditcard (Visa of Mastercard). Wij werken middels het veilige sslSSL protocol. Jouw gegevens worden d.m.v. dit protocol versleuteld verzonden.


Wat zijn de kosten?1 maand full membership € 28,50

3 maanden full membership € 43,50

6 maanden full membership € 63,50


datingsite relatieplanet logo


Nu gratis aanmelden bij Relatieplanet

*Bedragen kunnen afwijken van de bedragen die Relatieplanet vraagt. Voor de meest actuele bedragen bezoekt u de website van Relatieplanet.

 

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";