facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
datingsites homo en lesbisch


Datingsites Homo en Lesbisch
Specifiek voor homo's, lesbisch en biseksuelen selecteerden wij de volgende gay datingsites. Deze datingsites richten zich dus specifiek op deze doelgroepen. Onderstaand overzicht biedt een selectie van de grootste en bekendste gay datingsites.


Bilove LogoVoor haar die met haar wil

Voel jij je ook aangetrokken tot vrouwen en weet je niet wat je er mee aanmoet? Of fantaseer je misschien wel eens over vrouwen terwijl je een vriend hebt? Bij Bilove, alleen voor vrouwen, vind je vrouwen die ook op zoek zijn naar contact met vrouwen. Om je fantasie waar te maken, grenzen te verleggen of gewoon ervaringen uit te wisselen. Dus ben je nieuwsgierig naar vrouwen, die net als jij op zoek zijn naar een spannend avontuur, meld je dan nu gratis aan.

Bi yourself, bi happy


Girls Dating

Voor homoseksuele singles valt het niet mee om op zoek te gaan naar een geschikte date. Girls Dating richt zich specifiek op gay mensen.

Op Girls dating kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via Girls Dating te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en Belgiƫ. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


Meer

lesbische datingsites

Gaybuddy.nl

Datingsites voor homo en lesbisch

De meeste homo contactsites in Nederland zijn gericht op cammen of eenmalig contact. Er is echter ook een aantal holebi datingsites die echt voor ene langdurige relatie gaan. Dit zijn bijvoorbeeld de gay variant van Parship, maar ook Lexa en eDarling kennen een sectie speciaal voor homo's en lesbiennes. Voor de meer serieuzere gay dating kies je het liefst voor een dergelijke holebi datingsite. Voor lesbiennes is Bi-Love een goede datingsite; homomannen zijn hier niet welkom trouwens. Voor losse contacten binnen de gay scene zijn de chatboxen dan weer zeer geschikt. Bijkomend voordeel: deze zijn meestal gratis.


 


 

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";