Dating start > Datingsites overzicht
facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
datingsite overzicht

Datingsite Overzicht

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest populaire datingsites. De datingsites zijn ingedeeld op categorie. Door de gestegen populariteit van online dating is het aanbod van datingsites ook gegroeid. Wij maakten een selectie van veilige en betrouwbare datingsites. Via deze website kunt u voor deze datingsites een tijdelijk gratis lidmaatschap krijgen. Lees van te voren goed de algemene voorwaarden op deze datingsites. De meeste datingsites zijn zo opgebouwd dat de meeste onderdelen gratis te gebruiken zijn, maar om volledig gebruik te kunnen maken van de diensten zal veelal een kleine vergoeding worden gevraagd.

Algemene datingsites:


datingsite lexa logo

Lexa

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.


datingsite relatieplanet logo

Relatieplanet

Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. Relatieplanet is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor members.


Relatie

Relatie richt zich specifiek op singles in Nederland en Belgiƫ. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

Datingsites specifiek gericht op hoger opgeleiden:


datingsite e-matching

E-Matching

Online dating voor hoger opgeleiden. De datingsite waar hbo'ers en academici een duurzame relatie vinden. e-matching is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg.

 


datingsite studentdating logo

Studentdating

Studentdating is een Europese datingsite voor studenten. Elke student van 18 tot 40 jaar kan zich volledig gratis inschrijven. Een makkelijke en snelle manier om contact te leggen tussen Europese studenten. Handig als je bijvoorbeeld een kamer zoekt in Barcelona!

 

Datingsites specifiek gericht op senioren en ouderen:


datingsite senioren geluk logo


Senioren Geluk

SeniorenGeluk.nl is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 200 nieuwe deelnemers per dag is Senioren Geluk uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren.
 

 

Datingsites specifiek gericht op alleenstaande ouders:


datingsite alleenstaande mama's

Alleenstaande Mama's

Alleenstaande Mama's is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's en mama's in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is deze datingsite uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.datingsite alleenstaande papa's

Alleenstaande Papa's

Alleenstaande Papa's is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's en mama's in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is deze datingsite uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.


Datingsites specifiek gericht op gay mensen:


datingsite girls dating

Girls Dating

Voor homoseksuele singles valt het niet mee om op zoek te gaan naar een geschikte date. Girls Dating richt zich specifiek op gay mensen.

 

 

 


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";