facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
senioren geluk datingsite informatie


informatie over datingsite Senioren geluk

 

datingsite senioren geluk logoSenioren Geluk

SeniorenGeluk.nl is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 200 nieuwe deelnemers per dag is Senioren Geluk uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren.

Op Senioren Geluk kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunnen zij rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan hun zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunnen zij het contact in hun eigen tempo opbouwen. Door de berichten via Senioren Geluk te versturen blijven zij anoniem zolang zij dit willen: zij houden dus zelf de touwtjes in handen en bepalen zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven".


Senioren geluk kosten en verdere informatie


Voor wie is Senioren Geluk

Senioren Geluk  is bedoeld voor senioren van 50 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Senioren Geluk dating voor senioren

De bevolking in Nederland wordt gemiddeld steeds ouder. Op dit moment is meer dan 30% van de bevolking 50 jaar of ouder. Dit percentage neemt nog steeds toe. Het aantal vrijgezelle senioren neemt hiermee ook steeds verder toe. De senioren van nu kunnen prima overweg met internet en andere moderne communicatiemiddelen. Internet dating is tegenwoordig dus iets voor alle leeftijden. Steeds meer ouderen maken hier dan ook gebruik van en schrijven zich in op een site voor seniorendating. Voor 50-plussers wordt het vaak moeilijk geacht om op hogere leeftijd nog aan een relatie te beginnen. Het is in het dagelijkse leven vaak ook niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Senioren Geluk springt hier op in met een datingsite speciaal voor 50-plussers!Wat zijn de kosten?    140 Credits voor €15,99 (=14 dagen VIP-toegang)
    300 Credits voor €27,99 (=30 dagen VIP-toegang)
    900 Credits voor €59,99 (=90 dagen VIP-toegang)
    1800 Credits voor €99,99 (=180 dagen VIP-toegang)

Wat zijn Credits?
Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site. Met Credits kunt u de door u gekozen Toegangsvorm betalen.


datingsite senioren geluk logo*Bedragen genoemd op deze website kunnen afwijken. Voor de meest actuele prijzen bezoekt u bovenstaande datingsite.
lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";