facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
datingsite alleenstaande mama's informatie balk

informatie over datingsite alleenstaande mama's

 

datingsite alleenstaande mama's
Alleenstaande Mama's

Alleenstaande Mama's is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's en mama's in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is deze datingsite uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.

Op Alleenstaande Mama's kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via deze datingsite te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven".


Alleenstaande Mama's kosten en verdere informatie

Online op zoek naar vriendschap!

Op Alleenstaande Mama's kunnen single ouders zich inschrijven om op zoek te gaan naar contact met andere alleenstaande mama's. Op Alleenstaande Mama's kunnen ook alleenstaande papa's zich aanmelden alsmede deelnemers die open staan voor contact met alleenstaande moeders. Alleenstaande mama's kunnen op de site dus ook op zoek naar contacten voor een leuke date. Via internet wordt het reuze eenvoudig om op zoek te gaan naar leuke contacten! Of dit nu voor vriendschap is of om te daten met die perfecte match,  Alleenstaande Mama's biedt deze kans!


Voor wie is Alleenstaande Mama's?

Alleenstaande Mama's is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.


 

Wat zijn de kosten?    140 Credits voor €15,99 (=14 dagen VIP-toegang)
    300 Credits voor €27,99 (=30 dagen VIP-toegang)
    900 Credits voor €59,99 (=90 dagen VIP-toegang)
    1800 Credits voor €99,99 (=180 dagen VIP-toegang)

Wat zijn Credits?
Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site. Met Credits kunt u de door u gekozen Toegangsvorm betalen.

datingsite alleenstaande mama's

Nu gratis aanmelden bij Alleenstaande Mama's


*Bedragen genoemd op deze website kunnen afwijken. Voor de meest actuele prijzen bezoekt u bovenstaande datingsite.
lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";