facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

10 goede Date Tips


Door :Dating Start


Datum :27-02-2017


10 goede Date Tips

Als je al een tijdje geen dates meer hebt gehad, kan het behoorlijk spannend zijn om weer te beginnen met daten. Hieronder een paar tips om ervoor te zorgen dat je volgende date een succes wordt!

Ontspan
Probeer niet te veel druk op jezelf te leggen om super grappig, slim of aantrekkelijk over te komen. Anders loop je het risico om jezelf te erg te profileren als wie je wilt zijn en niet wie je echt bent.

Kleed je slim
Een eerste indruk is erg belangrijk, maar comfortabel jullie eerste date doorkomen is dat ook. Draag geen hoge hakken of nette schoenen voor een picknick date bijvoorbeeld. Kies een outfit waarin jij je goed voelt, waarin je er goed uitziet en die niet te veel laat zien en bovenal: een outfit die lekker comfortabel zit.

Wees respectvol
Kom netjes op tijd, wees beleefd tegen de bediening, en focus op met wie je op date bent. ( Het is niet erg als het niet klikt, jullie hoeven niet vaker te daten. Maar tijdens jullie op date laat je jezelf van je beste kant zien).

Zet je telefoon uit
Je WhatsApp-vrienden en Twitter volgers waren nooit uitgenodigd om mee te gaan naar deze date!

Geef hem de leiding
Als hij wil betalen, laat hem dan ook betalen. (Let op: als je aanbiedt om de rekening te delen wees dan ook daadwerkelijk bereid om de helft te betalen, speel geen spelletjes.) Vergeet niet dat hij waarschijnlijk net zo nerveus en zenuwachtig is als jij bent. Jullie hebben nog genoeg tijd om een goede rolverdeling te maken dus mijn tip voor tijdens de eerste date: geef hem de leiding (dat is ook wel zo makkelijk).

Wees resoluut

De hele avond twijfelen over wat jullie voor leuks kunnen gaan doen heeft nog nooit iemand goed gestaan. Als je date keuzes voor je heeft bedacht, kies er gewoon een en maak er een leuke tijd van! Heb je toch extra inspiratie nodig? Kijk dan eens tussen deze 200 date ideeën of je wat kunt vinden!

Wees aanwezig
Toon interesse in je date en zorg dat je een actieve luisteraar bent. Zorg dat het gesprek niet alleen maar over jou gaat. (Als je non-stop praat als je zenuwachtig bent, probeer hier dan bewust van te zijn en concentreer je op je date).

Smeed het ijzer als het heet is
Niets is zo’n grote afknapper als te lang wachten en je kans missen.
Geef je grenzen aan
Wees voorzichtig dat je niet te ver gaat op je eerste date. Jullie worden niet uitgehuwelijkt en er komen nog genoeg dates om meer met elkaar te delen. Wees duidelijk over je intenties dan komt het helemaal goed!

Drink niet teveel

Een glaasje wijn is prima, maar probeer elkaar eerst eens nuchter te leren kennen. Jullie kunnen altijd nog dronken worden op jullie huwelijksreis.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";