facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Goede datingsites


Door :Dating Start


Datum :27-08-2015


Goede datingsitesBen je single en op zoek naar een relatie en denk ja aan de stap naar een datingsite?
Wees voorzichtig en gooi je gegevens niet te  direct publiek, check goed bij welke site je inschrijft en met  wie je  al die persoonlijke gegevens en wensen deelt.

Tips voor een veilige start.

Denk eraan dat vele sites, ook facebook, je gegevens gebruiken voor reclame; Net zoals google trouwens; Vandaar dat je altijd reclame te zien krijgt die aansluit bij wat je recent deed of opzocht.
Een bekende uitdrukking is: "there is no such thing as a free meal". Bij de gratis datingsites wil dat zeggen dat ze hun inkomsten halen uit de reclame. De kosten moeten tenslotte ergens van betaald worden. hou daar dus ook rekening mee wanneer je gaat online daten. Tik je je adres of telefoonnummer in, dan blijven die gegevens ergens in een cloud hangen. Tenzij je op een betalende serieuze datingsite zit die met ssl (https) werkt.
Gezonde argwaan en een kritische blik zijn dus goede bondgenoten als je vaak surft én dus ook als je gaat naar een partner online datingsite.


Een be extensie is geen kwaliteitslabel


Op internet geldt de regel dat een site zich moet gedragen volgens de wetgeving van het land waar de firma is gevestigd. Een website met "be" van achter kan perfect zijn zetel  in Oekraine of Malta  hebben en volgens die lokale wetgeving werken.  Bij problemen moet je dan ook daar terecht. Niet evident.

Zoek dus ook altijd het fysieke adres op, als het niet in Belgie of een van de buurlanden is, moet je dubbel waakzaam zijn. Tenzij  de datingsite duidelijk aangeeft in zijn voorwaarden dat ze  werkt volgens de Belgische wetten en zich onderwerpt aan   de Belgische rechtbanken. Niet dat de andere per definitie dubieus zijn, maar een klantgerichte dienst voegt zich doorgaans naar de lokale wetgeving. Dat is lastig  voor henzelf om zich aan al die lokale regels aan te passen, maar een geruststelling voor u.

Identiteitscontrole

De anonimiteit van internet is  logischerwijze een  ideaal speelveld voor deugnieten allerhande. Zich voorstellen met een valse identiteit op een datingsite is dan ook veelvoorkomend. Soms gebeurt het om privacy redenen en zijn de rest van de persoonsgegevens correct, net als de bedoelingen. Maar uiteraard zitten er ook mensen met minder fraaie intenties tussen. Daarom is het belangrijk dat de beheerders een degelijke identiteitscontrole organiseren in het belang van hun leden.
Degene die oplichters praktijken in gedachten hebben of die enkel op zoek zijn naar een anoniem pleziertje zoeken dan vanzelf andere oorden op. Terwijl u de zekerheid heeft dat u niet met een nepprofiel converseert.

Deze week bent u in de aanbieding


Een datingsite  moet continu nieuwe leden aantrekken en haar bestaande leden motiveren om nog eens te komen kijken. Het meest vanzelfsprekende is om daarvoor de nieuwe leden te gebruiken.En dus zendt men aan de bestaande leden foto's van de nieuw ingeschrevenen. of plaats hun foto op de voorpagina als lokkertje.
Er is niks verkeerd aan het zoeken naar een nieuwe partner, maar niet iedereen wil dat publiek maken, laat staan zichzelf in de etalage plaatsen en aanprijzen op de homepagina van een site.

Indien u er zo over denkt en liever uw privacy beschermt, onderzoek dan goed de publiek pagina's van de site.
Of maak eventueel een gratis inschrijving, zonder foto, en zie wat voor mails u van hen ontvangt.

Succes in uw  zoektocht naar een nieuwe partner.lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";