facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Ideale vader is zorgzaam, verdient een zelfgemaakt cadeau en heet Barry Atsma


Door :Dating Start - relatieplanet


Datum :25-07-2013


Ideale vader is zorgzaam, verdient een zelfgemaakt cadeau en heet Barry Atsma

Aanstaande zondag is het Vaderdag: een dag waarop de vaders in Nederland worden geëerd voor het vaderschap. Maar op welke manier doen we hun aanwezigheid nu het meest eer aan? Uit onderzoek van datingsite relatieplanet.nl onder ruim 1200 respondenten blijkt dat we dat het beste doen door hem aanstaande zondag te verrassen met een zelfgemaakt cadeau. Ruim een kwart (26,5%) van alle ondervraagde vaders spreekt zijn voorkeur hiernaar uit. Hoewel het hen in vrijwel alle gevallen (95,7%) om het gebaar gaat en niet om het cadeau, koopt 37,4% van de respondenten dit jaar een ‘presentje’ voor een bedrag dat ligt tussen de €15 en €25. Wat betreft de criteria waar een ideale vader aan voldoet? Volgens de respondenten is de ideale vader zorgzaam en slim, gevolgd door a (karakter)eigenschappen: een goede baan, stoer en aantrekkelijk. Datingsite relatieplanet.nl onderzocht ook wie de meest sexy single bekende vader van Nederland is: met stip op de eerste plaats staat Barry Atsma, gevolgd door Rick Engelkes en Toine van Peperstraten.

In het kader van Vaderdag stelde datingsite relatieplanet.nl aan ruim 1200 respondenten de vraag: ‘Wie is volgens jou de meest sexy single vader van Nederland?’ De overduidelijke winnaar blijkt acteur Barry Atsma. Zowel de mannen als de vrouwen zijn het erover eens dat de eretitel ‘Meest sexy single vader’ hem het meest toebehoort. Minder populair is de wereldberoemde DJ Afrojack en de beruchte advocaat Bram Moszkowitcz.

Zorgzame vaders benoemd tot favoriet

Binnen het onderzoek van datingsite relatieplanet.nl geven de respondenten aan dat een ideale vader bovenal zorgzaam (24,4%) is. Reden genoeg om de vaders die aantoonbaar zorgzaam zijn, aanstaande zondag extra te verwennen. Andere veelgenoemde eigenschappen die men toekent aan de ideale vader zijn respectievelijk een goed stel hersens (20,1%), een goede baan (20%), stoer (18%) en een aantrekkelijk uiterlijk (17,5%).

Zelfgemaakte cadeaus zijn papa’s favoriet

Van alle respondenten geeft een ruime meerderheid (56,6%) aan dat zij van plan zijn dit jaar een Vaderdagcadeau te kopen. Maar in hoeverre zijn we anno 2013 nog bereid om diep in onze buidel te tasten voor een bijzonder presentje? Datingsite relatieplanet.nl onderzocht het. Het bestedingbedrag ligt in 23,2% van alle gevallen tussen de €10 en €15. Een nog grotere groep, namelijk 37,4%, vindt dit ogenschijnlijk niet voldoende en geeft hun vader een cadeau variërend tussen de €15 en €25. Daarnaast toont vrijwel een kwart van alle respondenten (22,8%) ware liefde middels een cadeau tussen de €25 en €50. Er zijn hierin ook uitschieters. Zo geeft 6% aan dit jaar een Vaderdagcadeau te kopen voor een bedrag dit ligt tussen de €50 en €100. Desondanks gaat het de vaders vooral om het gebaar (96%) en niet om het cadeau. Dit blijkt ook wanneer slechts 4% van de ondervraagde single vaders een specifieke cadeauwens heeft. De top 3 cadeaus die vader het liefst krijgen: 1. Iets zelfgemaakts (26.5%) 2. Een geurtje (9,9%) 3. Een cadeaubon. (5,6%).

Cadeaus van oneigenlijke kinderen zeer gewenst

De gedachte dat papa’s het leuk vinden om op Vaderdag door partner en/of kinderen verrast te worden, komt binnen het onderzoek van datingsite relatieplanet.nl duidelijk naar voren. Op de vraag of dit ook het geval is wanneer het een (zelfgemaakt)cadeau van oneigenlijke kind betreft, is het antwoord volmondig ‘ja’. Maarliefst 43,9% van de ondervraagde alleenstaande single mannen geeft aan het leuk te vinden wanneer hij op Vaderdag een cadeautje krijgt van het kind van zijn toekomstig partner. Om op de zaken vooruit te lopen en om hen aanstaande zondag niet met lege handen te laten, biedt datingsite relatieplanet.nl alle single vaders tijdens Vaderdag een gratis fullmembership aan.datingsite lexa logo  datingsite relatieplanet logo  edarlinglexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";