facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Wat als je een collega op een datingsite tegenkomt


Door :


Datum :26-02-2016


Wat als je een collega op een datingsite tegenkomt

Bijna zeventig procent van de Belgische singles die online daten vinden dit een privé aangelegenheid. De helft hiervan vertelt niet aan anderen dat ze op datingsites actief zijn en de andere helft deelt dit alleen met hele goede vrienden. Tegen deze achtergrond kan het treffen van een collega’s op gratis datingsite België een ongemakkelijk gevoel met zich mee brengen.

Stel dat je op een ontspannen avond surfend door de profielen van potentiële partners plotseling stuit op het profiel van een collega. Nota bene een persoon die je haast elke dag op de werkvloer tegenkomt, en waarmee je normaal beroepsmatig contact hebt. Wat doe je?

A. Nadat je over je verbijstering en binnenpret heen bent ga je rustig verder met de andere profielen.

B. Je laat een groet en succes bericht achter.

C. Je maakt de volgende dag aan het werk een onschuldige opmerking, "Leuke foto op je profiel”

D. Je liked zijn of haar profiel om toch maar meteen aan te geven dat je hem of haar best ziet zitten.

Zelf zou je zeker nog E, F, G, H en I aan de mogelijke reacties kunnen toevoegen. In wezen verschilt online daten niet echt van offline daten. Een collega op een datingsite tegenkomen is bijna hetzelfde als een collega tegen het lijf lopen in een club waar veel vrijgezellen komen. Het verschil zit erin dat zowel jij als je collega(s) veel meer uren op datingsites doorbrengen dan jullie ooit in clubs zou slijten. De kans op een ontmoeting is hierdoor velen malen groter.

Geen onderwerp voor de koffiekamer

Datingsite Parship hield onder hun gebruikers een mini enquête over dit onderwerp:

Ruim een kwart van de singles gaf aan gewoon even digitaal te groeten. "Hé, jij ook hier” of een ander grappig bedoeld bericht achterlaten om het ongemakkelijk gevoel weg te nemen. Dan weet hij of zij dat jij ook online datet, en dat jij weet dat hij of zij dat ook doet. Binnen deze groep antwoordde ongeveer twee derde op de vervolgvraag er verder niet met de collega over te praten aan het werk.

Eveneens ongeveer een kwart van de ondervraagden zou de online signalering van een collega voor zich houden, omdat die het misschien niet prettig zou vinden dat een deel van zijn of haar privéleven bij jou bekend is. Het zou de verhouding aan het werk kunnen verstoren.

Nog eens een kwart zei absoluut geen online contact met de collega te maken om te voorkomen dat deze ‘de ontmoeting’ aan anderen binnen het bedrijf door vertelt.

Blijkt dat hoewel online dating haast niet meer weg te denken is uit het moderne leven, Belgen toch nog vrij gesloten zijn over het onderwerp. Taboe is het niet, maar ook geen onderwerp voor de koffiekamer.lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";