facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
ondeugend daten informatie balk

informatie over erotische datingsite Ondeugend Daten


ondeugend daten Logo
Op Ondeugend-Daten kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via Ondeugend-Daten te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".


Ondeugend Daten kosten en verdere informatie

Ondeugend-Daten is een casual datingsite die zich richt op zowel mannen als vrouwen in Nederland die houden van spanning en erotiek. Met gemiddeld 300 nieuwe deelnemers per dag is Ondeugend-Daten uitgegroeid tot één van de populairste sites voor een erotische date.

Voor wie is Ondeugend-Daten?

Ondeugend-Daten is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Wat zijn de kosten?

Wat houdt een abonnement in?
Een abonnement is een combinatie van een Toegangsvorm en een Opwaardeerplan.


Wat is een Toegangsvorm?
Een Toegangsvorm, zoals bijvoorbeeld VIP-toegang, geeft aan welke betaalde functionaliteiten u kunt gebruiken op de site. Elke Toegangsvorm heeft een bepaalde prijs per dag. Deze prijs wordt uitgedrukt in Credits. Op dit moment heeft men alleen de keuze uit VIP-toegang. Dit kan echter in de toekomst nog verder uitgebreid worden met aanvullende diensten.140 Credits voor €15,99 (=14 dagen VIP-toegang)
    300 Credits voor €27,99 (=30 dagen VIP-toegang)
    900 Credits voor €59,99 (=90 dagen VIP-toegang)
    1800 Credits voor €99,99 (=180 dagen VIP-toegang)

Wat zijn Credits?
Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site. Met Credits kunt u de door u gekozen Toegangsvorm betalen.ondeugend daten Logo

*Bedragen genoemd op deze website kunnen afwijken. Voor de meest actuele prijzen bezoekt u bovenstaande datingsite.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";