Dating start > Datingsites Algemeen > Relatie informatie
facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips
relatie informatie balk

informatie over datingsite Relatie

 
datingsite relatie logoRelatie richt zich specifiek op singles in Nederland en Belgiƫ. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

Relatie hanteert hiertoe een aanpak die anders is dan bij andere dating-sites. Zo kun jijzelf precies instellen wie jou wel en wie jou niet mag benaderen. Dat betekent dat leden die niet voldoen aan jouw criteria je niet kunnen mailen en je uitsluitend berichten krijgt van singles waarnaar jij op zoek bent.

Leden die zich nu gratis inschrijven krijgen 3 maanden gratis full membership.


Relatie kosten en verdere informatie

Waarom aanmelden bij relatie?

Relatie
richt zich specifiek op singles in Nederland en Belgiƫ. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date. Relatie hanteert hiertoe een aanpak die anders is dan bij andere dating-sites. Zo kun jijzelf precies instellen wie jou wel en wie jou niet mag benaderen. Dat betekent dat leden die niet voldoen aan jouw criteria je niet kunnen mailen en je uitsluitend berichten krijgt van singles waarnaar jij op zoek bent.

Als jij je inschrijft bij Relatie kun je op een vertrouwde en veilige manier kennis maken met andere singles die net als jij op zoek zijn naar een partner. Uiteraard is je privacy hierbij gegarandeerd. Elk profiel bij Relatie is actief. We vermoeien je niet met inactieve leden domweg omdat dergelijke profielen helemaal niets toevoegen aan jouw zoektocht naar de ware liefde.

Andere dating-sites doen vaak geheimzinnig over de kosten die verbonden zijn aan je membership. Relatie niet. Gratis inschrijven is weliswaar mogelijk maar contact is slechts mogelijk op het moment dat jij bepaalt dat je gebruik wilt maken van onze betaalde service en full member wilt worden. Relatie is daarbij ook nog eens veel voordeliger dan andere dating-sites.

Je membership is altijd met een simpele muisklik en op elk moment stop te zetten via de site. Simpel, helder en overzichtelijk!

Tarieven Relatie Dating

Nadat jij je gratis hebt ingeschreven bij Relatie kun je op jouw gemak en geheel vrijblijvend meer te weten komen over Relatie. Ben jij net zo enthousiast geworden als onze andere leden en wil je ook gebruik maken van onze volledige dating service? Neem dan een full membership.


Wat zijn de kosten?1 maand full membership € 19,95

3 maanden full membership € 29,95

6 maanden full membership € 49,95


datingsite relatie logo


*Bedragen kunnen afwijken van de bedragen die Relatie vraagt. Voor de meest actuele bedragen bezoekt u de website van Relatie.

 


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";