facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

alleenstaanden op zoek naar een date voor de feestdagen


Door :Dating Start


Datum :18-02-2013


alleenstaanden op zoek naar een date voor de feestdagen

In 2011 werd Relatieplanet door single Nederland voor de derde keer verkozen tot populairste datingsite van het jaar. " Gedurende het jaar zijn er maandelijks gemiddeld 300.000 tot 600.000 singles online aan het flirten en daten. De afgelopen jaren zijn er gemiddeld ruim 1200 nieuwe inschrijvingen per dag. Daarnaast zijn onze Singlesfeesten al ruim zes jaar een begrip in Nederland. Iedereen kent wel iemand die ingeschreven staat  bij Relatieplanet of onze Singlesfeesten bezoekt.” aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

De maand december mag dan bekend staan als de maand waarin de meeste relaties ten einde komen, het is ook de maand waarin singles actief op zoek gaan naar die vlinders in de onderbuik. Dat constateert Thomas Boonstoppel. "Wij constateren in de aanloop naar de feestdagen een stijging van het aantal inschrijvingen en online bezoekers op ons datingplatform. Singles zijn door alle festiviteiten op zoek naar romantiek en willen niet alleen zijn.”

Onderwerpen als Kerstmis en de jaarwisseling worden aangegrepen om profielteksten een feestelijke, romantische en humoristische twist te geven. Singles schrijven over dineren bij kaarslicht en een potentiële partner onder de kerstboom. Tijdens de feestdagen zijn er duizenden mensen online voor het vinden van een spontane date of een gezellige chat met medesingles.

Vrijdag 23 december organiseert Relatieplanet voor 2200 singles een speciale kersteditie van het Singlesfeest. Re-play en La Fonque verzorgen deze avond optredens. Met het Singlesfeest krijgen singles de mogelijkheid elkaar in levende lijve te ontmoeten in een informele sfeer. In combinatie met het online platform van Relatieplanet hebben singles meer kans op een leuke date tijdens de feestdagen en luidt men 2012 wellicht in met hun nieuwe grote liefde.

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel  van Telegraaf Media Nederland.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";