facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

bekendste datingsite van Nederland - Lexa


Door :Dating Start


Datum :05-01-2013


bekendste datingsite van Nederland - Lexa

Andere opmerkelijke stijgers in de lijst zijn Edarling (+16%), Be2 (+14%) en Friendscout24 (+12%). Ook match.com, het matchmaking label van Meetic, heeft een flinke stijging gerealiseerd met 11% vooruitgang in totale naamsbekendheid. Stefan van den Berg, Managing Director van Meetic Nederland, is trots op de score van de beide brands: "Uiteraard zijn we erg blij dat de investeringen die we in grote offline en online campagnes hebben gestoken direct aanslaan en dat het effect bewezen is door deze meting. Dezelfde stijging zien we ook bij onze inschrijvingen”. Dalers zijn er ook in de lijst: Parship.nl heeft te maken met een daling van 14% op de totale naamsbekendheid. Daarnaast keldert eMatching ook flink en verliest 7% ten opzichte van vorig jaar.

Wanneer gedetailleerd wordt gekeken naar de uitkomsten blijkt datingsite Lexa.nl onder alle leeftijdscategorieën het bekendst te zijn. "Met de sterke vertegenwoordiging van 76% naamsbekendheid onder de vrouwelijke doelgroep, zijn we extra blij. Het blijkt dat we onze communicatiedoelgroep goed weten te bereiken!”, aldus Stefan van den Berg.

Qua spreiding over alle leeftijdscategorieën is Lexa.nl eveneens de aanvoerder van de lijst. "Deze cijfers laten zien dat Lexa.nl een groeiende en actieve database heeft en daar doen we het natuurlijk voor”, aldus Stefan van den Berg. Eerder dit jaar werd Lexa.nl nog tot meest betrouwbare datingsite uitgeroepen.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";