facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Carnaval populair voor dating maar niet in konijnenpak


Door :Dating Start


Datum :28-10-2012


Carnaval populair voor dating maar niet in konijnenpakBerenpak en boerenkiel

Ruim 42 procent van de vrouwelijke singles ziet het pilotenpak als het ultieme carnavalsoutfit voor de man, gevolgd door de boerenkiel. Een opvallend hoge score was er dit jaar voor het berenpak, van 19 procent van de vrouwelijke singles mag dit outfit weer gezien worden. Vrouwen zijn kennelijk vooral in deze tijd meer op naar de man als gezellige knuffelbeer om tegenaan te kruipen. Het succes van de boerenkiel valt waarschijnlijk te verklaren door het succes van het televisieprogramma ´Boer zoekt Vrouw‘. De clowns en piraten zijn duidelijk op hun retour, blijkt uit dit onderzoek. Slechts 9 procent van de vrouwelijke singles blijkt dit nog aantrekkelijk te vinden. Helemaal onderaan eindigen de zogenaamde ´bling bling´ outfits, zoals het pooierpak in combinatie met het dragen van veel opzichtige gouden sieraden.

Roodkapje en G.I. Janet scoren goed
De meerderheid van de mannelijke singles (53 procent) kiezen voor de vrouw die tijdens het carnaval een sexy outfit draagt. Het zogenaamde ´zuster´ of ´roodkapje´ outfit is hierbij de favoriet. Runner up is het G.I. Janet outfit, met een knipoog naar de actiefilm G.I. Jane met in de hoofdrol Demi Moore. Stewardessen en serveersters zijn duidelijk op hun retour blijkt uit dit onderzoek. Slechts 12 procent van de ondervraagde mannelijke singles vindt deze outfits nog aantrekkelijk. Tenslotte zien mannelijke singles vrouwen liever niet in een konijnenpak of petticoats rondlopen.

Daten tijdens carnaval
Lexa.nl was verder in dit onderzoek ook benieuwd of singles het carnaval zien als een geschikte tijd om te daten. Ruim 46 procent van de mannelijke singles geeft hierbij aan dat carnaval vooral een feest is om te flirten en verleiden en dat de verwachting daar ‘de ware’ te vinden als vrij klein wordt gezien. Bijna 23 procent van de vrouwelijke singles is het hier mee eens. Bijna 38 procent van de vrouwelijke singles sluit echter niet uit dat ´de ridder op het witte paard´ zich ook tijdens carnaval ergens manifesteert.

"Lexa merkt dat er nu vooral in het zuiden van het land druk naar een date wordt gezocht. Ook valt er tijdens chatsessies vaker het woord carnaval dan normaal", aldus Stefan van den Berg, directeur Lexa.nl.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


 
lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";