facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Curaçao blijkt singlebestemming bij uitstek


Door :Dating Start


Datum :04-02-2013


Curaçao blijkt singlebestemming bij uitstek

In de eerste maand dat het door beide partijen gelanceerde singlereizenplatform Relatieplanetsinglereizen.nl is geïntroduceerd, werden er naast veel vakanties naar Curaçao ook veel reizen naar bestemmingen als Turkije en Berlijn geboekt. Ruim 35.000 singles lieten in de eerste weken al hun blik gaan over het reisaanbod op het platform dat specifiek op hun wensen is afgestemd.

De keuze voor Curaçao verrast Thomas Boonstoppel, woordvoerder van de datingsite, overigens niet: 'De vraag van Relatieplanetleden om singlereizen te kunnen boeken gaf de doorslag voor ons om deze samen met KRAS.NL te gaan organiseren. Ook bij die vragen werden bestemmingen op de Antillen al veel genoemd als must haves in het aanbod.'  Navraag bij het Curaçao Toeristen Bureau bevestigt de aantrekkelijkheid van het eiland voor singles. Zo zijn er veel culturele evenementen waar men elkaar ontmoet, is het Carnaval een van de gezelligste hoogtepunten in het jaar en kunnen singles op bestemming natuurlijk genieten van wit zand, helder blauw zeewater en zonnig weer. Aspecten waar singles klaarblijkelijk in grote mate op letten bij het boeken van hun reis.

Relatieplanetsinglereizen.nl
Je vakantieliefde uitbouwen tot serieuze relatie: het was nog nooit zo eenvoudig. Want waar menige vurige vonk met exotische liefdes kan doven na terugkomst in Nederland, biedt de datingwebsite Relatieplanet.nl nu de kans om juist op vakantie te gaan met de meest begeerde singles van Nederland. Wie wil er nu niet onder de felle zon hand in hand lopen met een potentiële nieuwe geliefde? In samenwerking met KRAS.NL organiseert Relatieplanet.nl vanaf deze maand exclusieve vakanties gericht op singles. Het aanbod van deze speciaal geselecteerde reizen voor singles is vanaf nu te bekijken op de nieuwe website relatieplanetsinglereizen.nl.

Aanbod

Of singles nu op zoek zijn naar de liefde van hun leven, nieuwe vrienden of een gezellig reisavontuur met gelijkgestemden, een zonnige vakantie geboekt via Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles alle ingrediënten voor de ideale singlevakantie. Thomas Boonstoppel vertelt: 'De nieuwe reizensite van Relatieplanet is geschikt voor iedereen die van reizen en beleving houdt en samen met een groep gelijkgestemden op vakantie wil. Relatieplanetsinglereizen.nl heeft óók reizen op individuele basis geselecteerd die uitstekend geschikt zijn om als single te maken, zoals bijvoorbeeld Blue Cruises en All Inclusive vakanties in Turkije.'

Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles daarmee een zeer gevarieerd en uitgebreid aanbod aan vakanties. Van wandelvakanties tot zonvakanties, van dicht bij huis tot een verre vliegreis en van korte tot lange duur.

Curaçao

Het tropische eiland Curaçao is een van die bestemmingen. Het eiland bevindt zich in het zuidelijke deel van de Caribische Zee op slechts 9 uur vliegen vanaf Amsterdam. Curaçao is dé bestemming bij uitstek om te relaxen, te flirten en ondergedompeld te worden in de exotische en warme cultuur van het eiland. Het zonnige weer nodigt uit om lekker buiten te zijn. Neem een duik vanaf een van de tropische strandjes met leuke mede-singles of ga zeilen, surfen of snorkelen. Ga dansen op het gezellige Mambo Beach of lekker eten met een nieuwe vlam bij de talrijke heerlijke restaurants die Curaçao rijk is. Ontmoet die spannende nieuwe liefde op Curaçao!

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";