facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Een leuke date voor kerst meest favoriete cadeau voor singles


Door :


Datum :11-12-2012


Een leuke date voor kerst meest favoriete cadeau voor singles

Datingsite Lexa.nl heeft haar kerstonderzoek dit jaar in samenwerking met MSN.nl gehouden. Ruim 4.000 MSN-bezoekers gaven onder andere aan wat zij als single het liefste doen tijdens de feestdagen. Wat vinden zij verder van de kerstdagen en wat is volgens hen het meest foute kerstcadeau? Hier volgen de leukste resultaten.

Veel eten en drinken
Tijdens de feestdagen, en dan vooral tijdens kerst, worden veel singles zich extra bewust van hun single bestaan. Om hier even niet aan te denken nemen de singles het ervan. De meerderheid geeft aan eerst te genieten van lekker eten en drinken en daarna samen met andere singles uit hun dak te gaan op een goed feest. Zielig alleen in bed met een boek of dvd tijdens kerst is voor de meeste singles geen optie.

Het meest ‘foute’ kerstcadeau

De singles uit dit onderzoek zijn vrij duidelijk als het gaat om wat zij het meest foute kerstcadeau vinden. De zogenaamde ‘leftovers’ uit een kerstpakket staan hierbij op nummer 1. Dus een verdwaald zoutvaatje of een inspiratieloos theeglas geven is uit den boze. Verder is het ‘not done’ om aan te komen met lelijke sjaals/stropdassen en functionele cadeaus als sokken en huishoudelijke spullen. Een origineel cadeau wordt veel meer gewaardeerd!

Het meest favoriete kerstcadeau

Een ruime meerderheid van de singles, maar liefst 63 procent, wil het liefst een leuke date als kerstcadeau. Traditionele cadeaus zoals sieraden of luxe lingerie zijn uit. In opkomst is de ‘belevenisbon’. Hiermee kun je iemand bijvoorbeeld een dagje sauna of workshop golfsurfen cadeau doen.

Wel of geen cadeau?

Je hebt hem of haar pas net leren kennen en nu is het kerst. De tijd van lekker eten, gezelligheid en cadeautjes. Koop je wel of geen kerstcadeautje voor iemand die je net date? De meningen hierover staan lijnrecht tegenover elkaar. Ruim 37 procent geeft een persoonlijk cadeau waar lang over nagedacht is. Daarentegen vindt ruim 36 procent het werkelijk onzin om een kersverse date al een kerstcadeau te geven.

Financiële crisis?

Als er dan al kerstcadeaus worden gekocht, mogen ze dit jaar niet teveel kosten. Ruim 35 procent van de deelnemers aan de enquête geeft nog geen 25 euro uit aan kerstcadeaus dit jaar. Een kwart geeft dit jaar maximaal 50 euro uit. Opvallend: ruim een achtste van de singles geeft liever geld uit in de kroeg dan dat ze een kerstcadeau koopt!

Goede voornemens

De meerderheid van de singles gaat op zoek naar een leuke date. Bijna de helft van de singles verwacht tijdens het uitgaan een leuke man/vrouw tegen te komen. Ook online daten blijft populair. Ruim 25 procent van de singles die nog niet actief is op een datingsite, gaat hier in het nieuwe jaar verandering in brengen. Een kwart van de respondenten is happy single en gaat niet actief op zoek naar een vriend(in)

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";