facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Eerste indruk belangrijkst voor verdere verloop dates


Door :Dating Start


Datum :12-02-2013


Eerste indruk belangrijkst voor verdere verloop dates

Elk jaar eindigen en starten we traditiegetrouw met een lijst goede voornemens. Volgens onderzoek behoren stoppen met roken, minder eten en meer sporten nog altijd tot de absolute toppers. Ook singles blijven niet achter, 2012 wordt gezien als het jaar voor het vinden van een leuke nieuwe partner. "Relatieplanet biedt verscheidene online mogelijkheden om andere singles te leren kennen. Het doel is het vinden van die ene leuke single. Een eerste date is spannend. Met de enquêteresultaten bieden we singles handvaten voor een eerste gezellige kennismaking.” Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Vrouwen spenderen voor een eerste date gemiddeld 20 tot 45 minuten voor de spiegel. Gewoonlijk is dit gemiddeld 10 tot 15 minuten. Mannen hebben met gemiddeld 10 tot 15 minuten, normaalgesproken 5 tot 10 minuten, wat minder tijd nodig. Hier ligt voor de meeste singles de grens. 72% van de singles vinden het belangrijk dat iemand zoveel mogelijk zichzelf is. Een outfit uit de huidige garderobe voldoet prima. Je helemaal in het nieuw steken vinden singles niet nodig. Iemand die extra zijn of haar best doet of met presentjes aan komt zetten worden niet door iedereen gewaardeerd. 33% van de vrouwen en 20% van de mannen kunnen een attentie echter wel waarderen. Vrouwen denken hierbij aan bloemen of chocolade. De mannen geven aan voornamelijk zelf iets mee te willen nemen, echter wordt iets grappigs, persoonlijks of een goed humeur zeker gewaardeerd.

Daten doen singles het liefst in een restaurant, café en koffie- of theehuis. Ook een gezellig struinen over het strand, een bos- of stadswandeling en een frisse neus halen in een park doen het goed. 70% van de singles geeft aan de eerste indruk van de ander cruciaal te vinden. Hierbij wordt zowel gelet op het uiterlijk als het innerlijk van de potentiële partner. Voldoet iemand niet aan de verwachtingen, dan is een eerste date niet voor herhaling vatbaar. Dat constateert Thomas Boonstoppel. "De nadruk ligt op elkaar en niet op de activiteit zelf. Dit geeft singles de gelegenheid een zo goed mogelijk beeld van elkaar te vormen. Tref je niet meteen een nieuwe levenspartner, dan is dat geen ramp. Door te daten leer je jezelf steeds beter kennen en dat komt niet alleen jezelf, maar uiteindelijk ook je toekomstige partner ten goede.”

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";