facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Geen goed beeld ideale partner


Door :Dating Start


Datum :20-12-2012


Geen goed beeld ideale partner

Geen duidelijk beeld van ideale type

Uit het onderzoek blijkt dat Nederlanders eigenlijk niet echt weten op wat voor type zij vallen. Bijna de helft, ruim 43 procent van de mannen en vrouwen, geeft aan geen beeld te hebben van hun ideale partner. Bij 37 procent komt de huidige partner dicht in de buurt bij wat ze in hun hoofd hadden. Toch gebeurt het ook dat je met iemand eindigt die totaal anders is dan gedacht, bij 20 procent van de ondervraagde mannen en vrouwen is dit het geval. De belangrijkste eigenschap die mannen en vrouwen zoeken in een potentiële partner is gevoel voor humor. Andere opvallende kenmerken die uit het onderzoek naar voren kwamen zijn mooie voeten en een lekkere geur.

Uiterlijk op jonge leeftijd belangrijker

Wat we belangrijk vinden bij onze toekomstige geliefde veranderd naarmate we ouder worden. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat bij 40 procent van de vrouwen en 30 procent van de mannen de leeftijd bepaalt wat op dat moment belangrijke eigenschappen gevonden worden. Uiterlijk speelde vooral vroeger een belangrijkere rol bij de ondervraagde mannen en vrouwen. Tegenwoordig wordt het karakter en het hebben van gemeenschappelijke interesses veel belangrijker gevonden. Mannen vinden uiterlijk nog wel iets belangrijker dan vrouwen. 16 procent van de mannen, ten opzichte van 5 procent van de vrouwen, geeft eerlijk toe dat uiterlijk het allerbelangrijkste is bij een partner. Het hebben van een carrière en geld werd vroeger vooral door vrouwen belangrijker gevonden. Nog steeds hechten vrouwen hier meer waarde aan dan mannen.

Datingdeskundige Rhijja Jansen: "Uiterlijk speelt een belangrijke rol bij het selecteren van een partner. Maar als er een ‘klik’ is vallen de eigenschappen die je voor je perfecte partner bedacht hebt weg. Zolang de basiszaken zoals seksuele aantrekkingskracht, een gelijkgestemde ziel en hetzelfde gevoel voor humor er zijn, kom je al een heel eind.’

Match.com biedt unieke persoonlijkheidstest

Match.com is een nieuwe online matchmaking service in Nederland en is de grootste en succesvolste datingsite in de VS, UK en Scandinavië. Match.com wordt naast de succesvolle datingsite Lexa.nl aangeboden door Meetic, marktleider op het gebied van online dating. Match.com is de site voor iedereen die het vinden van een partner serieus neemt en koppelt singles aan de hand van een unieke persoonlijkheidstest. Deze test beschrijft tot in detail wat voor persoon iemand is en wat iemand in een partner zoekt. Op basis van de resultaten geeft match.com een selectie van een aantal potentiële partners.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";