facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Georgina Verbaan en Chris Zegers favoriete single BN’ers voor een leuke date


Door :dating-start


Datum :12-11-2012


Georgina Verbaan en Chris Zegers favoriete single BN’ers voor een leuke date

Leukste single vrouwen


Actrice Georgina Verbaan en presentatrice Floortje Dessing (vorig nog als vierde geëindigd) zijn volgens de ondervraagde mannelijke singles de leukste BN’ers waar zij graag een keer mee op date willen. Zij laten hiermee actrices Gigi Ravelli en Hanna Verboom achter zich. Als het gaat om een date met een internationale celebrity, dan zien de heren een date met Jennifer Aniston het meeste zitten. Zij wordt gevolgd door de actrices Drew Barrymore en Kirsten Dunst. Actrice Denise Richards en zangeres Britney Spears moeten genoegen nemen met een gedeelde vierde plaats.

Leukste single mannen

Waar Chris Zegers in 2008 de top 3 niet haalde, staat hij nu bovenaan, gevolgd door Johnny de Mol en presentator Jort Kelder. Net buiten de top 3 vielen dj Gijs Staverman en voetballer Wesley Sneijder. Zoeken de dames het iets verder van huis, dan gaan zij graag op de koffie bij George Clooney. Deze tot tweemaal toe uitgeroepen ’sexiest man alive’ laat de acteurs Wentworth Miller (Prison Break) en Jake Gyllenhaal achter zich.

De singlesmarkt in beweging


De leukste bekende singles die vorig jaar in de top vijf voorkwamen hebben nu bijna allemaal een relatie. De winnaar van vorig jaar, zanger Xander de Buisonjé, heeft zelfs onlangs aangekondigd te gaan trouwen en ook winnares Doutzen Kroes is nu bezet. Hetzelfde geldt ook Lieke van Lexmond, vorig jaar nog tweede maar nu alweer een tijdje gelukkig met haar GTST collega Mark van Eeuwen.

"Het is nu voor het tweede jaar dat wij de verkiezing ’Leukste bekende single om te daten’ organiseren. In de editie van dit jaar waren we ook nieuwsgierig naar de leukste internationale single. Conclusie is dat de ’singlemarkt’ ook in sterrenland constant in beweging is. Bij Lexa.nl is dat net zo en hebben we één nieuwe inschrijving per minuut en een database van ruim 1.6 miljoen singles, dus daar zit altijd wel iemand tussen om te daten”, aldus Stefan van den Berg, managing director Lexa.nl.

Onderzoek Dit onderzoek in opdracht van datingsite Lexa.nl is uitgevoerd door Peil.nl van Maurice de Hond onder 500 singles in de leeftijd 25-45 jaar.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.
lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";