facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Grote auto maakt single mannen aantrekkelijker


Door :Dating Start


Datum :17-12-2012


Grote auto maakt single mannen aantrekkelijker

Grote auto maakt aantrekkelijker

De Ford Ka is het populairste autotype onder single vrouwen. Echter geeft ruim een kwart van de single vrouwen aan, wanneer het budget het toelaat, liever in een cabriolet van Peugeot of Fiat te rijden. Onder single mannen is de Volkswagen Golf het populairste model, maar mocht het budget het toelaten dan valt de keuze op een Audi A4 of BMW 3-serie. Een klein model auto bij een man wordt door de single vrouwen uit dit onderzoek niet gewaardeerd. Ruim 20 procent vindt een man in een grotere auto een stuk aantrekkelijker. Bijna een derde van de single mannen zien het liefste hun toekomstige partner in een goedkopere en kleinere auto rijden dan zijzelf.

Foute accessoires

Letten vrouwen bij de aanschaf van een auto vooral op de kleur, prijs en zuinigheid van de auto. Bij single mannen vormen sportiviteit, stoerheid en comfort de belangrijkste aankoopargumenten. Voor een eerste date is het voor mannen belangrijk de auto wel vooraf te checken op het ontbreken van bepaalde accessoires. Single vrouwen knappen namelijk af op spinners (doordraaiende velgen), geurboompjes, grote stickers op de ramen en zonneschermen met print. Single mannen knappen bij vrouwen vooral af op kinderzitjes, pluche beesten of knikkende hondjes op de hoedenplank.

Favoriete bezigheden tijdens het autorijden
Bijna 60 procent van de singles geeft aan tijdens het autorijden het liefste naar de radio te luisteren. Radio 538 is veruit het meest favoriete radiostation. Op tweede plek en derde plek staan Q-music en Sky Radio. Verder staan in de top 5 bellen/sms’en, eten en/of drinken en flirten genoemd. Het flirten in de file is met name bij single mannen populair en is zelfs bij 10 procent van de ondervraagden een flirt ook echt uitgelopen op een date. Afknappers tijdens het autorijden zijn er ook. Vrouwen knappen af wanneer mannen in hun neus peuteren, een vieze auto hebben of claxonneren. Mannen knappen af wanneer vrouwen zich tijdens het autorijden aan opmaken zijn, onnodig links blijven rijden en zichtbaar vloeken.

Intimiteiten in de auto

Ruim 60 procent van de ondervraagde singles heeft weleens een intiem moment beleefd in de auto. De meest populaire plek is het bos, gevolgd door het industrieterrein. Tenslotte wordt ‘voor de eigen deur’ door bijna 20% van de singles als favoriete plek genoemd.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";