facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Helft singles heeft vlinders in de buik


Door :Dating Start


Datum :11-02-2013


Helft singles heeft vlinders in de buik

Singles zien Valentijnsdag als een dag om een dierbare extra te verwennen met een bos bloemen, een mooie kaart, een liefdevolle sms of een ander leuk cadeau. 35% vindt de dag  een commerciële aangelegenheid.

De gunfactor is tijdens Valentijnsdag hoog. 82% van de respondenten gunt iemand in de omgeving een mooie kaart en leuk liefdescontact.14% van de singles geeft aan op dat moment een beetje jaloezie te voelen. "Wij van Relatieplanet gunnen alle singles van Nederland een romantische date tijdens Valentijnsdag en deze koude winterdagen. Op 10, 11 en 12 februari hebben we dan ook onze Full Memberships voor hoge kortingen aangeboden. Op deze wijze is het voor nog meer singles mogelijk een liefdevol bericht met een leuke voorstel naar andere singles te sturen”. Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Enkele honderden singles onder de respondenten staan in de startblokken om van Valentijnsdag een onvergetelijke dag te maken. 15% van de vrouwen en 25% van de mannen is tijdens deze dag van plan haar of zijn gevoelens op romantische wijze aan iemand op te biechten. Met deze aantallen worden helaas niet alle liefdeswensen door Cupido ingewilligd. Bijna driekwart van de respondenten hoopt namelijk tijdens Valentijnsdag een leuke attentie te ontvangen.


Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";