facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Job Cohen en Femke Halsema populairste politici om te daten


Door :Dating Start


Datum :15-12-2012


Job Cohen en Femke Halsema populairste politici om te daten

Favoriete politici voor een date

Naast de bekende fractievoorzitters staan er ook aantal (toekomstige) Tweede Kamerleden in de lijst van populaire politici. Van deze groep vinden vrouwelijke singles vooral Jesse Klaver (Groen Links), Tofik Dibi (Groen Links) en Boris van der Ham (VVD) de leukste politici om een keer mee te daten. De leukste politica volgens de mannen zijn: Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD), Sabine Uitslag (CDA) en oud staatssecretaris van justitie Albayrak (PvdA) favoriet. Rita Verdonk en Geert Wilders zijn het minst populair en eindigen onderaan deze lijst.

Bezuinigingsplannen, de zorg en veiligheid populairste politieke onderwerpen voor singles

De zorg, veiligheid en de bezuinigingsplannen zijn voor vrouwelijke singles de belangrijkste onderwerpen die zij willen bespreken tijdens het daten met de populairste politici. De mannelijke singles daarentegen willen net als de vrouwelijke singles alles weten over de bezuinigingsplannen, maar ook de AOW- en pensioenleeftijd en het immigratie- en integratie vraagstuk staan hoog op het gesprekslijstje. De hypotheekrenteaftrek, één van de meest besproken politieke onderwerpen van dit moment, scoort opvallend laag. Een reden zou kunnen zijn, dat gezien de hoge huizenprijzen het sowieso lastig is om als single een eigen woning te kopen. Tenslotte staan ook onderwerpen als defensie en sport laag op de politieke agenda van de singles.

Politieke voorkeur niet het belangrijkste bij toekomstige partner

Op de vraag of singles uit dit onderzoek het belangrijk vinden dat hun toekomstige partner dezelfde politieke voorkeur heeft, antwoordt ruim 62% dit niet belangrijk te vinden. Bijna een kwart vindt het echter wel degelijk van belang dat hun partner dezelfde politieke voorkeur heeft.

Datingdeskundige Rhijja Jansen van Lexa.nl reageert: "We vinden het belangrijker dat onze nieuwe partner er goed uitziet, fijn is om mee te praten en lachen en dat we er ‘de klik’ mee hebben, dan dat we op dezelfde partij stemmen. Sowieso komt pas veel later de politieke voorkeur aan het licht en als deze ver uit elkaar ligt, is deze afknapper vaak niet groot genoeg om de relatie te verbreken. Dat komt doordat veel Nederlanders niet extreem politiek geëngageerd zijn. De kans is bovendien klein dat je bijvoorbeeld als Partij voor de Dieren-stemmer met een PVV’er op date gaat. En als dit uiteindelijk wél een keer gebeurd, is het ook wel interessant om achter de beweegredenen van de ander te komen.”

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";