facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Labrador als huisdier maakt single aantrekkelijk en betrouwbaar


Door :Dating Start


Datum :03-12-2012


Labrador als huisdier maakt single aantrekkelijk en betrouwbaar

"Bij Lexa.nl zoeken singles vaak op huisdieren. Bij het zoeken naar een geschikte date kan het hebben van een huisdier of de wens voor een huisdier bijna even belangrijk zijn als een eventuele kinderwens. Een huisdier zegt bovendien veel over het karakter van de eigenaar”, aldus Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl.

Betrouwbare hond en onafhankelijke kat

Bijna 70% van de mannelijke singles kiest voor de hond als meest favoriete huisdier en qua ras gaat de voorkeur uit naar een terriër of een herdershond. Mannelijke singles vinden honden doorgaans stoer, betrouwbaar en sociaal. Daarnaast is de kans groter dat je met een hond, tijdens een rondje in het park, een leuke vrouwelijke single tegen het lijf loopt. Vrouwelijke singles daarentegen kiezen liever voor praktisch en een kat als huisdier past hier goed bij. Een kat wordt dan ook gezien als onafhankelijk dier en is het prima te combineren met een druk en sociaal leven. Tenslotte kan een kat doorgaans prima alleen thuisblijven en hoeft het niet uitgelaten te worden.

Sexy imago

Mannelijke singles met hond worden door vrouwen als aantrekkelijke en betrouwbaar gezien. Wat voor soort hond je hebt, speelt hierbij wel een belangrijke rol. Vrouwen zien in dat geval graag een man met een Labrador of Beagle. Bij het zien van deze speelse honden is de kans op aandacht het grootst. Hondenrassen als de Chihuahua en een American Staffordshire terriër (Pitbull) hoeven daarentegen niet op veel enthousiasme te rekenen.

De kat als kind

Een opvallende conclusie uit het onderzoek is dat een meerderheid van de ondervraagde mannen valt op een vrouw met kat! Vrouwen met een kat als huisdier worden gezien als ondeugend, verzorgend en lief. Een minderheid van de mannen ziet in de kat echter ook een concurrent. Vrouwen met een kat zouden de hoop hebben opgegeven en eenmaal een kat in huis, dan wordt het beestje als kind gezien en is er geen plaats meer voor een man.

Op bed slapen

Bij 35 procent van de single honden- en kattenbezitters slaapt er regelmatig een kat of hond op bed. Opmerkelijk hierbij is wel dat mannen aangeven bij een ander eventuele katten- en hondenharen op bed wel onhygiënisch te vinden. Vrouwelijke singles hebben hier een stuk minder moeite mee.

Minst favoriet
De minst favoriete huisdieren volgens de singles uit dit onderzoek zijn schildpadden goudvissen en ratten. Wil je dat geen enkele date op een succes uitloopt, neem dan vooral zo’n beestje in huis!

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";