facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Lexa al drie keer op rij meest betrouwbare datingsite van Nederland


Door :Dating Start


Datum :11-01-2013


Lexa al drie keer op rij meest betrouwbare datingsite van Nederland

European Trusted Brands

Al voor het twaalfde jaar werd het toonaangevende European Trusted Brands merkenonderzoek gehouden onder consumenten in 15 Europese landen. Door middel van open vragen werd respondenten gevraagd om de merken in 38 verschillende categorieën te noemen die in hun ogen het meest betrouwbaar zijn. Daarna werden zij gevraagd om hun oordeel te geven over kwaliteit, imago, verhouding prijs-kwaliteit en service naar klanten van deze merken. Tevens werd gevraagd of zij het merk bij anderen zouden aanraden. De Nederlandse lezers verkozen Lexa.nl voor de derde maal als meest betrouwbaar in de categorie datingsites.

Betrouwbaarheid belangrijkst bij keuze voor datingsite

Singles kiezen hun datingsite zorgvuldig uit het enorme dating-aanbod. Uit eerder onderzoek van Lexa.nl (2011) blijkt dat de betrouwbaarheid van een site voor maar liefst 60 procent van de deelnemers het belangrijkste criterium is voor hun keuze. Daarnaast hechten Nederlanders veel waarde aan ervaren en solide merken: 91% geeft aan gevestigde, grote merken te verkiezen boven anderen. Aanbevelingen door vrienden en bekenden zijn ook van groot belang: voor 37% van de respondenten is dat de belangrijkste reden om voor een site te kiezen.

10 jaar

Uiteraard is Lexa.nl blij met dit resultaat:"Lexa.nl bestaat dit jaar 10 jaar en we zijn daarom ook trots om ook dit jaar wederom als meest betrouwbare datingsite gekozen te worden. Wij investeren continu in een betrouwbare site waar je op een leuke manier de meeste online singles vindt binnen een plezierige en veilige omgeving”, aldus Stefan van den Berg, managing director van Lexa.nl.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";