facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Lexa best bezochte datingsite van Nederland


Door :Dating Start


Datum :23-01-2013


Lexa best bezochte datingsite van Nederland

Op de derde plaats staan Pepper en Second Love, beiden met een uniek bezoekersaantal van 41 duizend per maand. Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl, is verheugd over zijn aanvoerdersplek. "Het feit dat Lexa.nl wordt gezien als nummer één datingsite is een kroon op ons tienjarig bestaan. Dit bewijst niet alleen dat steeds meer singles de weg vinden naar ons platform, wat wij uiteraard ook terugzien in onze eigen cijfers, maar ook dat bezoekers het liefste kiezen voor een datingsite met een grote database. Productontwikkeling krijgt bij ons veel aandacht en we zijn constant bezig de diensten voor onze members te optimaliseren. De kans iemand te vinden die helemaal voldoet aan alle wensen en/of eisen is hierdoor aanzienlijk.”

Online dating geliefd

Eerder dit jaar bleek uit onderzoek van Maurice de Hond dat één op de vijf singles daadwerkelijk een relatie vindt via online dating. Daarbij ontstaat ruim 30 procent van de dates van singles tussen de 35 en 54 jaar op een datingsite, waarmee online dating haar populairiteit bewijst. Van den Berg: "Regelmatig ontvangen wij succesverhalen van onze leden waarin zij vertellen hoe blij zij zijn met hun nieuwe liefde. Dat Lexa.nl zo’n grote rol speelt in het ontstaan van vele liefdesrelaties is een fijn idee, maar nog belangrijker is dat het laat zien dat singles behoefte hebben aan een online community waar zij ongestoord in contact kunnen komen met leuke mannen of vrouwen die zij anders niet hadden ontmoet.”

Over Lexa.nl

Lexa.nl, opgericht in 2002 en gevestigd in Amsterdam, is één van de pioniers in de online dating-sector. Onze community van singles is actief in 25 landen en wij bieden onze leden de beste kansen om dates te ontmoeten. In Nederland is Lexa.nl verantwoordelijk voor 35.000 dates per week. Tevens zijn wij verkozen tot meest betrouwbare datingsite van 2012. Lexa.nl is onderdeel van IAC/InterActiveCorp, een internationaal beursgenoteerd internetbedrijf (Nasdaq: IACI).
Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";