facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Lexa start singles panel


Door :Dating Start


Datum :03-01-2013


Lexa start singles panel

Uniek platform

De singlesmarkt is continue in beweging. Op dit moment zijn er ruim 2,5 miljoen singles in Nederland De komende 20 jaar komen daar jaarlijks 30.000 tot 40.000 alleenstaanden bij*. Managing Director Stefan van den Berg van Meetic Nederland: "We zijn als marktleider in online dating en matchmaking altijd geïnteresseerd in de mening van singles. Een onafhankelijk singles panel biedt deze groeiende groep mensen voor het eerst een uniek platform waarop ze zich kunnen uitspreken en hun stem kunnen laten gelden over allerlei actuele onderwerpen. De meest interessante resultaten delen wij uiteraard met de verschillende media”.

Ronald Jansen van De Vos & Jansen vervolgt: "Meetic Nederland kiest met het singles panel voor het ‘dicht tegen de singles aankruipen’. Gebeurt dit in eerste instantie nog veelal via enquêtes, zo zal het panel in de komende tijd steeds interactiever worden. Singles kunnen zelf ook onderwerpen aandragen. Een uitstekende manier voor Meetic Nederland om continu up to date te zijn over wat er speelt binnen single Nederland”.

Hoe werkt het?

Deelnemers aan het panel ontvangen een uitnodiging per mail waarin wordt gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek. Via een speciale link komt degene direct bij de vragenlijst met veelal een actuele invalshoek. Zo kunnen singles worden gevraagd naar de meest romantische zomerlocaties voor een eerste date of kan hun mening worden gevraagd op een stelling uit het nieuws van de dag. Maar ook een onderwerp over ‘de belastingvoordelen voor singles’ kan prima getoetst worden in het singles panel. 

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";