facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Lexa.nl verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland


Door :Dating Start


Datum :30-10-2012


Lexa.nl verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland

Het European Trusted Brands merkenonderzoek is toonaangevend in Europa. Lezers van het blad Reader’s Digest werd gevraagd spontaan de meest betrouwbare merken te noemen in 37 verschillende categorieën. Vervolgens beoordeelden ze deze merken op kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding, imago en klantgerichtheid. Onder de Nederlandse lezers kwam Lexa.nl uit de bus als meest betrouwbare merk in de categorie datingsites.
Zekerheid en vertrouwen zijn belangrijke argumenten bij de keuze voor Lexa.nl.

"We zijn heel trots op deze uitverkiezing tot betrouwbaarste datingsite van Nederland door een instituut als Reader Digest. We gaan deze claim dan ook zeker integreren in onze communicatiestrategie. Bij Lexa.nl staat veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We investeren daarom fors in de nieuwste internettechnieken en de beste Customer Care medewerkers. Deze uitslag zien we dan ook als stimulans om op deze manier verder te gaan”, aldus Stefan van den Berg, managing director Lexa.nl.


Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


 
lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";