facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Lexa.nl verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland verkozen


Door :Lexa.nl verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland


Datum :24-12-2012


Lexa.nl verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland verkozen

Het European Trusted Brands merkenonderzoek is toonaangevend in Europa. Lezers van het blad Reader’s Digest werd gevraagd spontaan de meest betrouwbare merken te noemen in 38 verschillende categorieën onder in totaal 33.005 respondenten in Europa. Vervolgens beoordeelden ze deze merken op kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding, imago en klantgerichtheid. Onder de Nederlandse lezers kwam Lexa.nl uit de bus als meest betrouwbare merk in de categorie datingsites.

Betrouwbaarheid en het aantal actieve singles

Onlangs heeft Lexa.nl laten onderzoeken wat singles nu echt belangrijk vinden bij hun overweging om te kiezen voor een bepaalde datingsite. Maar liefst 60 procent van de singles geeft aan de betrouwbaarheid van de site het belangrijkste te vinden. Tevens geeft 40 procent van de singles aan de behoefte te hebben om tijdens het daten het actueel aantal singles, die ook online zijn, te kunnen zien. Ook spelen het slagingspercentage en de kosten van een membership mee bij hun keuze.

Tot slot blijkt uit dit onderzoek dat nog geen 4 procent van de singles belang hecht aan het feit dat sites het aantal singles laten zien die zich ooit hebben ingeschreven. Het organiseren van singles activiteiten is voor nog geen 6 procent een reden om zich in te schrijven bij een datingsite.

Serieus

"We zijn wederom heel trots op deze uitverkiezing tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Bij Lexa.nl nemen wij de mening van single Nederland heel serieus en daarom zijn de uitkomsten van het onderzoek van Maurice de Hond dan ook een belangrijke graadmeter. Zo laten wij op onze site duidelijk zien hoeveel singles er online zijn. En weten we uit onderzoek dat er elke 45 minuten een relatie start dankzij Lexa.nl”, aldus Stefan van den Berg, managing director van Lexa.nl.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";