facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Mannen zien een vrouw op een eerste date liever casual gekleed dan sexy


Door :Dating Start


Datum :19-12-2012


Mannen zien een vrouw op een eerste date liever casual gekleed dan sexy

Wat trek je aan?

De vrouwen die denken dat ze op een eerste date het beste sexy kleding aan te kunnen trekken, hebben het mis. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat 85 procent van de mannen hun vrouwelijke date het liefst casual gekleed zien. Slechts 15 procent koos voor sexy kleding. Voor bijna de helft van de vrouwen geldt dat zij hun date het liefst gekleed zien in jeans met overhemd en sneakers.

Waar spreek je af?

Bijna 45 procent van de singles spreekt voor een eerste date het liefste af in een restaurant. Op de tweede en derde plek staan het café en het strand. Eenmaal in het restaurant is de grootste afknapper wanneer blijkt dat de ander geen gespreksstof heeft, smakt of alleen oog heeft voor de omgeving. Ook blijkt uit het onderzoek dat single vrouwen zich geëmancipeerd gedragen bij het betalen van de rekening in een restaurant: 84 procent van de single vrouwen geeft aan de helft van de rekening te betalen. 78 procent van de single mannen blijkt een gentleman en betaalt de hele rekening.

Datingexpert Rhijja Jansen: "Veel singles zijn bang voor dodelijke stiltes tijdens een eerste date. Dit kun je voorkomen door bijvoorbeeld van tevoren vragen te bedenken die je kunt stellen als er een stilte valt. Wanneer je eerste date via internet tot stand is gekomen, levert het online profiel van iemand ook gespreksstof op.”

Welke film kies je?

Opvallend resultaat uit het onderzoek is dat 27 procent van de vrouwen tijdens een eerste date in de bioscoop kiest voor een actiefilm tegenover 16 procent van de mannen. Terwijl 47 procent van de mannen op een eerste date juist kiest voor een romantische komedie en maar 39,7 procent van de vrouwen dit doet.

Sms’en of bellen

Sms’en is het favoriete communicatiemiddel. 55 procent van de vrouwen stuurt de volgende dag een sms, een derde van de mannen de zelfde avond nog. Bellen na een date is een stuk minder populair. Na een eerste date belt bijna 25 procent van de mannen de volgende dag. Vrouwen doen dit voor 6,4 procent. Als na een geslaagde date de nacht bij elkaar wordt doorgebracht verwacht ruim 80 procent van de singles dat er samen ontbeten wordt.

Het leukste datingverhaal
10.000 succesverhalen leidden tot het onderzoek van do´s en dont´s tijdens een eerste date. Reden voor Lexa.nl om op zoek te gaan naar het leukste datingverhaal van Nederland. Uit honderden inzendingen koos een deskundige jury onder leiding van schrijfster Susan Smit uiteindelijk het winnende verhaal. Robert en Marina wonnen een 5-stedentrip naar de meest romantische steden van Europa. Susan Smit: "het datingverhaal van Robert en Marina sprak de jury het meeste aan omdat het een ´liefde op het eerste gezicht´ verhaal is. Marina scheef zich in op een datingsite om voor zichzelf te bewijzen dat het niets zou zijn, totdat ze Roberts profiel zag en vervolgens met hem een hele romantische en geslaagde eerste date had. Ze miste zelfs de verjaardag van haar vriendin omdat ze liever met Robert in het Vondelpark was waar ze elkaar voor het eerst hebben gekust.”

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";