facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

meer flirten tijdens Europees Kampioenschap


Door :Dating Start


Datum :15-01-2013


meer flirten tijdens Europees Kampioenschap

Dates tijdens het EK

30% van de singles heeft een date in de planning op een avond dat Nederland speelt: het EK staat het daten dus niet in de weg. Bij nog eens 30% van de singles ligt het er aan hoe leuk die ander precies is of hij of zij het EK ervoor laat schieten. Een kwart van de ondervraagden vraagt de date om mee te gaan kijken bij vrienden ("mooie vuurdoop!”). Slechts 8% van de mannen en een opvallende 15% van de vrouwen zegt dat de wedstrijd voor gaat: die moeten en zullen ze zien.


EK dating facts

In tegenstelling tot de groep die gek is op het EK, ervaart 12% het als de grootst mogelijke onzin. Opvallend is dat 12% van de mannen negatief is over voetbal, terwijl slechts 9% van de vrouwen deze mening deelt. 33% vindt het "allemaal wel gezellig”, maar blijft er zeker niet voor thuis en gaat er ook niet voor de stad in.


Ideale EK condities

30% vindt het dus prima om samen met zijn of haar date naar een wedstrijd te kijken, maar vrienden blijven het favoriete gezelschap (56%). Vrouwen verkiezen daarna familie als meest geliefd (20%) tegen 12% van de mannen. Mannen trekken er iets meer op uit om met een groep vrienden te kijken dan vrouwen (resp. 23% en 20%). Voor een feestje in een kroeg of bij een georganiseerd evenement is onder beide groepen nagenoeg evenveel animo (23% versus 22%). Het gros kijkt echter het liefst thuis (39%). Een groep ter grootte van 16% kijkt helemaal niet.


EK toppers

‘Wij houden van Oranje’ van André Hazes blijkt de favoriete EK-song voor single Nederland met gemiddeld 16% van de stemmen. Onder vrouwen bestaat de voorkeur voor het vrolijke ‘Waka Waka’ van Shakira (17%). Tijdens de wedstrijd horen singles (39%) het liefst de stem van Jack van Gelder om ons te voorzien van commentaar. ‘Hup Holland Hup’ horen we liever niet (2% van de stemmen) en Henk Spaan is de minst favoriete commentator (2%).

‘Onsmakelijke’ spelers

Onze jongens vallen niet erg in de smaak bij vrouwelijk single Nederland: met 39% zeggen zij "geen van de jongens aantrekkelijk te vinden”. Van de oranjemannen is Robin van Persie met 9% nog de speler met de hoogste score. Wesley Sneijder en John Heitinga sluiten de lijst met ieder 2%.Verrassend genoeg worden ook de Hollandse voetbalvrouwen niet erg hoog gewaardeerd:  29% van de single mannen geeft "geen van allen” als antwoord op de vraag wie hun favoriete voetbalvrouw is. Sylvie van der Vaart neemt vervolgens met 28% de koppositie in, gevolgd door Yolanthe Sneijder-Cabau met 20%. Rosanna Kluivert wordt het minst aantrekkelijk gevonden met slechts 1% van de stemmen.


EK afknappers

65% van de vrouwen knapt direct af op een man die tijdens het EK te dronken is. Dit geldt andersom ook voor 45% van de mannen. Ook overdreven fanatiek gedrag wordt gezien als afstotelijk door 27% van de mannen en 24% van de vrouwen. Ernstig anti-voetbal zijn is ook een turn-off (mannen: 15%, vrouwen: 8%).

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";