facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Meerderheid koppels droomt niet over huidige partner


Door :Dating Start


Datum :27-10-2012


Meerderheid koppels droomt niet over huidige partner

Slaapgedrag: singles gaan later naar bed dan koppels
Een meerderheid van de singles maakt tussen 23.00 en 00.00 uur aanstalten om naar bed te gaan, koppels daarentegen zoeken al tussen 22.00 en 23.00 uur hun bed op. Zowel singles als koppels slapen gemiddeld 7 uur per nacht. Koppels blijken dus vroeger naar bed te gaan en dus ook vroeger op te staan. Verder prefeert een meerderheid van de singles een tweepersoonsbed in plaats van éénpersoons, slapen ze het liefst op hun zij en aan de linkerkant van het bed. Bij koppels slapen de mannen meestal rechts en de vrouwen links.

Kleding: koppels slapen vaker naakt dan singles
Bijna de helft van de singles en koppels zijn schaars gekleed in bed. Meer dan een kwart van de singles draagt het liefst ondergoed in bed en bijna 20% slaapt bij voorkeur naakt. Opvallend is dat in tegenstelling tot singles, koppels vaker naakt slapen. Vooral de mannen slapen naakt. Verder durft 15% van de singles in dit onderzoek toe te geven nog steeds een pyjama te dragen in bed. Wanneer bij singles iemand voor de eerste keer blijft slapen dan daalt het percentage dat aangeeft naakt te slapen. Singles zijn blijkbaar voorzichtig en bang een verkeerde indruk te wekken.

Angsten: singles zijn bang voor geesten, koppels angstig voor brand en de toekomst
Piekeren is een belangrijke reden voor zowel singles als koppels om niet gelijk in slaap te kunnen vallen. Singles piekeren vooral over werk en opvallend genoeg ook over relaties. Kennelijk maken singles zich toch druk over of ze wel of niet een geschikte date kunnen vinden. Koppels worden vooral uit hun slaap gehouden door veel na te denken over werk en de kinderen. Tenslotte worden pijn, toiletbezoek en een drukke dag ook als redenen genoemd waardoor singles en koppels de slaap niet te kunnen vatten. Zowel singles als koppels geven aan bang voor voor potentiële inbrekers te zijn.Daarentegen zijn singles tevens bang voor geesten en de koppels uit dit onderzoek geven tevens aan bang te zijn dat er brand uitbreekt en piekeren over de toekomst.

Dromen: Singles dromen over werk maar ook over Wouter Bos en Maxima Eenmaal in slaap dromen singles vaak over werk, vrienden, collega’s en hun vorige partner. Tevens geeft 10% van de singles aan weleens over beroemdheden te dromen. Namen die dan genoemd worden zijn, Wouter Bos, Maxima en Robbie Williams. Een meerderheid van van de koppels geeft toe niet te dromen over hun huidige partner maar over familie of fictieve personen. Tenslotte wordt er op de vraag waar over gedroomd wordt door koppels aangegeven meer over werk en reizen te dromen dan over seks met hun eigen partner.

Beddengoed en huisdieren: singles verschonen het bed 1 keer maand, koppels 1 keer per week
Zowel singles als koppels typeren hun slaapkamer als sober, maar wel gezellig. Singles liggen in bed meestal naast een stapel boeken, de afstandsbediening van televisie of alleen beddengoed. Bij 15% van de singles ligt er vaak een huisdier in bed tegen nog geen 10% bij koppels. Koppels verschonen vaker hun bed dan singles. Wordt bij koppels het bed één keer per week afgehaald, bij singles is dat slechts één keer per maand.

Rituelen voor het slapen gaan: televisie kijken, lezen, tanden poetsen en seks zijn favoriet
Een half uur voordat de singles en koppels uit dit onderzoek gaan slapen, kijkt bijna 66% naar de televisie of zet een dvd op. Andere activiteiten voor het slapen zijn, internetten, tandenpoetsen of een boek lezen. Bijna 35% van de koppels geeft aan voor het slapen seks te hebben met hun partner. 20% van de singles steekt bij het gebrek aan een partner liever een sigaretje op tegen nog geen 10% van de koppels. Tenslotte geeft ruim 30% van de koppels zich voor het slapen te douchen en te wassen. Het percentage singles dat zich voor het slapen wast of doucht ligt een stuk lager dan bij koppels.

Wakker worden: meerderheid singles en koppels ontbijten en worden wakker met Radio 538 en 3FM
Meer dan de helft van de singles en koppels wordt wakker met een radiostation. Radio 538 (12,8%) en 3FM (10,9%) worden in dit onderzoek door zowel singles als koppels het meest genoemd. Opvallend is dat singles nauwelijks luisteren naar Radio 5, Radio 10 Gold en Arrow Jazz FM. Bij koppels scoort vooral Radio 4 erg laag. Een meerderheid van de ondervraagde singles en koppels ontbijten een half uur na het opstaan. Singles kijken nog televisie en na het wassen en douchen haasten singles zich naar het werk. Koppels daarentegen trekken niet zo snel de deur achter zich dicht en lezen de krant en ruimen eerst nog wat troep op.


Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


 
lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";