facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Moederdag - leukste bekende single moeder


Door :Dating Start


Datum :02-01-2013


Moederdag - leukste bekende single moeder

Isa Hoes, Bridget Maasland en Anouk leukste single moeders van Nederland

Opvallend resultaat uit dit onderzoek is dat maar liefst de helft van alle singles vrouwen voor Isa Hoes hebben gekozen tegen nog geen 20 procent van de single mannen. Als het aan de mannen ligt, dan zou Bridget Maasland er met deze titel vandoor zijn gegaan. In deze lijst worden ook Sonja Bakker en Vivian Reijs genoemd, maar zij komen met respectievelijk 4,5% en 3,7% niet in deze top 5 voor. Helemaal onderaan eindigt Conny Breukhoven; zij krijgt nog geen 3 procent van de stemmen.

De top 5 leukste single moeders:

1. Isa Hoes 34%
2. Bridget Maasland 26%
3. Anouk 19%
4. Babette van Veen 18%
5. Fajah Lourens 7%

Singles zonder kinderen staan vaker open voor een date met een single parent dan singles met kinderen
Uit dit onderzoek blijkt tenslotte dat singles zonder kinderen het geen probleem vinden om te daten met een single die al kinderen heeft. Opvallend genoeg staan singles met kinderen hier minder voor open. Zo geeft een ruime meerderheid van de singles zonder kinderen aan wel iets te zien in een date met een single die al wel kinderen heeft. Van de singles die al wel kinderen hebben, geeft 40 procent aan wel open te staan voor een date met een single die al kinderen heeft.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en Belgiƫ. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";