facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Nederlandse singles zijn happy maar toch op zoek


Door :Welke online datingsite?


Datum :10-12-2012


Nederlandse singles zijn happy maar toch op zoekDe antwoorden op  de vraag wat singles zouden doen als zij morgen een partner zouden ontmoeten zijn verrassend. Een flirt-trip naar party-eiland Ibiza is namelijk het minst populair (6%). Bijna driekwart (74%) is serieus. Zij besteden hun laatste dag als single aan de voorbereiding op de volgende dag en zorgen ervoor dat ze er dan op hun best uitzien. Kenmerkende single-pluspunten zoals uitslapen, een bende maken in huis en in pyjama naar TV kijken, zijn voor maar 11% de favoriete tijdsbesteding tijdens de laatste single dag. Slechts 10% zou nog snel een ‘reis-rond-de-wereld-in-1-dag’ maken, als dat zou kunnen. Overigens zijn mannen twee keer zo reislustig als de vrouwen.

Stefan van den Berg, Managing Director van Lexa.nl is niet verbaasd over deze resultaten: "Het aantal singles in Nederland groeit nog steeds en het merendeel daarvan geniet van deze periode in het leven. Uiteraard willen singles ook graag hun interesses en ervaringen delen met een partner. Om  daarvoor snel de juiste persoon te vinden, worden de profielen op Lexa.nl ook steeds uitgebreider en persoonlijker met meer foto’s en de toevoeging van bijvoorbeeld favoriete muziek, films, boeken en reisbestemmingen. Hierdoor zien we dat de meeste singles op Lexa.nl al binnen 3 maanden een partner weten te vinden”.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";