facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Nieuwe Layout Relatieplanet


Door :Dating Start


Datum :13-02-2013


Nieuwe Layout Relatieplanet

Nieuwe Layout

Relatieplanet is op 3 oktober 2011 al overgegaan op een nog betere, veiligere en snellere omgeving. De omgeving maakt het mogelijk vernieuwingen door te voeren. Een nieuw fris design is hier één van. Dinsdag 27 december heeft Relatieplanet, na uitvoerig testen en verzamelen van feedback van een kleine groep members, haar nieuwe design aan alle members geïntroduceerd.

"Om de gebruikerservaring te vergroten zijn de kleuren opgefrist en is de navigatie van de website geoptimaliseerd voor gebruik van de nieuwste computers, mobiele telefoons en tablets. Binnenkort worden de members verrast met nog meer nieuwe mogelijkheden.” Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Positief ontvangen door members

Het nieuwe design van Relatieplanet werd getest binnen een zogenaamde "beta-omgeving”. De beta-versie stelde Relatieplanet in staat om het nieuwe design binnen een groep van 30.000 members te testen om te kijken of deze voldoet aan de kwaliteitseisen van Relatieplanet en haar members. Op basis van de reacties en suggesties van 1500 members zijn de wijzigingen op relatieplanet.nl doorgevoerd.

Sinds de lancering hebben de members van Relatieplanet het nieuwe design positief ontvangen. Het nieuwe design oogt in tegenstelling tot de vorige vormgeving moderner en past hiermee beter bij deze tijd.

Website van het jaar

Relatieplanet is 10 november 2011 voor de derde keer uitgeroepen tot meest populaire datingsite van het jaar. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse ‘Website van het jaar verkiezing’. Relatieplanet heeft deze derde overwinning kunnen bereiken door zich vanaf de oprichting te onderscheiden als een nuchtere, veilige, en toegankelijke datingwebsite met de beste klantenservice en de meeste singles. Met het nieuwe design wil Relatieplanet het vertrouwde gevoel van kwaliteit en betrouwbaarheid behouden.

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel  van Telegraaf Media Nederland.

Gerelateerde links

Relatieplanet Gratis


Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";