facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Ontmoetingen via Lexa.nl succesvol 89 procent van de koppels nog steeds samen


Door :Dating Start


Datum :12-12-2012


Ontmoetingen via Lexa.nl succesvol 89 procent van de koppels nog steeds samen

‘Uit dit onderzoek blijkt ook dat er maar liefst 234 mensen per week hun ideale partner via Lexa.nl vinden. Een prachtig resultaat en dat heeft ons doen besluiten de claim ‘Elke week 234 nieuwe verhalen!’ te verwerken in onze communicatiestrategie. De eerste commercials met deze claim zijn momenteel te zien op televisie’, aldus Stefan van den Berg, managing director Lexa.nl

Foto is favoriet

Tijdens het online zoeken naar de meest ideale partner speelt de foto van iemand een grote rol. Een foto blijkt dan ook het belangrijkste criterium waarop gezocht wordt. Daarnaast wordt er vooral gezocht op leeftijd en woonplaats. 60% van de voormalige Lexa.nl members die een partner hebben wonen nog geen 50 kilometer van elkaar. Dit geeft tevens aan dat men bij voorkeur zoekt naar mensen in de eigen regio.

Tijd tussen de virtuele- en echte ontmoeting

Als eenmaal het eerste online contact is gelegd, duurt het gemiddeld bijna een maand voordat men met elkaar afspreekt. De meest favoriete plek om voor de eerste keer af te spreken is bij iemand thuis, gevolgd door een restaurant of café. In tegenstelling tot deze onderzoeksresultaten is het toch raadzaam eerst af te spreken op een openbare plek. Mocht de afspraak tegenvallen dan is het in een druk bezocht café minder bezwaarlijk om afscheid van elkaar te nemen.

(Toekomst)plannen

Wanneer het echt blijkt te klikken tussen twee mensen, dan zijn er een aantal zaken die de kersverse koppels bezighoudt. Allereerst een ontmoeting met de ouders. De goedkeuring van de relatie blijkt hier onbewust een grote rol te spelen. Daarna is ‘de eerste vakantie samen’ een belangrijk gespreksonderwerp. Ook geeft ruim 30% toe het woord ‘samenwonen’ al snel bespreekbaar te willen maken. Trouwen en samen een huis kopen zijn zaken waar de deelnemers uit het onderzoek het minst mee bezig zijn.

Onderzoek Onderzoeksbureau Ipsos Vantis heeft een online onderzoek uitgevoerd in Nederland onder 910 voormalige Lexa members.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";