facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Ouders minst geliefde koppelaars onders singles


Door :Dating Start


Datum :09-12-2012


Ouders minst geliefde koppelaars onders singles

Volgens Blanca van den Brand, single coach van Lexamore.nl, is een partnerkeuze de belangrijkste keuze die iemand moet maken in het leven. "We kunnen daarbij alleen best wat hulp gebruiken. Ruim 80% van de respondenten zou het bijvoorbeeld heel leuk en spannend vinden om gekoppeld te worden, maar bij slechts 30% van de mensen is dat ooit wel eens gebeurd. We willen wel gekoppeld worden, maar het gebeurt nog te weinig”.

Koppelen en gekoppeld worden
Ruim 80% van de singles vindt het leuk en spannend om een keer gekoppeld te worden. Daarbij geeft ongeveer een derde aan iemand wel een keer gekoppeld te hebben. Slechts tien procent van de singles geeft aan eventueel ‘koppelgedrag’ irritant, vervelend of bemoeizuchtig te vinden.

Wie is de beste koppelaar?
Vrienden worden gezien als de beste koppelaars, direct gevolgd door broer of zus, collega’s en als laatste worden de ouders genoemd. Opvallend is verder dat maar liefst 75% openstaat om via een matchmakingsite op zoek te gaan naar een geschikte partner. Tenslotte blijkt dat zes procent van de mannelijke singles ooit een keer door zijn ouders is gekoppeld. Bij de vrouwelijke singles komt het echter bijna nooit voor. Ouders zijn dan ook de minst geliefde koppelaars. Slechts twee procent van de ondervraagden vindt zijn of haar ouders hier geschikt voor.

André Rieu of Linda de Mol
Aan welke Bekende Nederlander willen singles uit dit onderzoek het liefst gekoppeld worden? Vrouwelijke singles zien het wel zitten een keer gekoppeld te worden aan de presentatoren John Williams of Matthijs van Nieuwkerk. Maar ook de klassieke musicus André Rieu wordt opvallend vaak genoemd. Meest opvallende namen bij de mannen waren Linda de Mol, Patricia Paay en Angela Groothuizen.

Algemene datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";