facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

perfecte man mag uiteindelijk scheetjes laten


Door :Dating Start


Datum :21-02-2013


perfecte man mag uiteindelijk scheetjes laten

75% geeft aan dat hun partner slechte gewoonten heeft. Op basis van het onderzoek is dit de grootste ergernissen-top 5:

1. Kleding laten slingeren
2. Zeuren als ik net iets aan het doen ben
3. Niet luisteren
4. Niet opruimen
5. Laat wel eens winden of peutert in de neus

Het onderzoek laat verder zien dat er minder relaties zouden zijn, als mensen blijven vasthouden aan door de media geschetste ideaalbeelden. Bijna 50% heeft twijfels of ze aan het ideaalbeeld van hun partner voldoen. Eenderde weet niet zeker of zij een relatie zouden aangaan als zij hun partner toetsen aan het ideaalbeeld.

"De media schotelen ons weliswaar een ideaalbeeld voor, maar mensen die op zoek gaan naar een partner kunnen zich ook vasthouden aan de onderzoeksgegevens, namelijk dat uiteindelijk ook slechte gewoonten worden geaccepteerd”, zegt Tjeerd Korenstra, directeur van Relatieplanet.nl.” Vandaar dat we onlangs zijn gestart met de campagne ‘Stop met dromen, start met daten’. Op deze manier willen we mensen ervan doordringen dat bij een relatie die voldoening biedt veel meer komt kijken dan het zoeken van iemand die voldoet aan een ideaalbeeld. Zelfs mogelijke ergernissen hoeven mensen niet te weerhouden te gaan daten.”

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";