facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Populairste Datingsite van Nederland is Relatieplanet


Door :Dating Start


Datum :19-02-2013


Populairste Datingsite van Nederland is Relatieplanet

Relatieplanet heeft deze derde overwinning kunnen bereiken door zich vanaf de oprichting te onderscheiden als een nuchtere, veilige, en toegankelijke datingwebsite met de beste klantenservice en de meeste singles. "In tegenstelling tot onze concurrenten hebben wij bijvoorbeeld al jaren zeven dagen per week van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht een helpdesk klaar staan voor onze members. Tevens heeft Tros Radar ons verkozen tot de beste betaalde datingsite van Nederland. Het is daarom niet vreemd dat Relatieplanet voor de derde keer op rij tot populairste dating website van Nederland is verkozen" aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Actieve datingcommunity

Elke moment van de dag zijn er duizenden actieve singles online op Relatieplanet. Door het jaar heen zijn er maandelijks gemiddeld 300.000 tot 600.000 singles actief aan het flirten en daten. Dat Relatieplanet een zeer actieve datingcommunity is blijkt ook uit de singlesfeesten die Relatieplanet acht keer per jaar organiseert voor meer dan 2000 singles per feest. De volgende editie staat gepland voor zaterdag 19 november aanstaande met o.a. Charly Luske van The Voice of Holland en Boston Tea Party.

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste en meest bekende online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven ruim 4 miljoen singles zich al in op deze website. Met continue duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België voor singles die op zoek zijn naar een partner. Relatieplanet.nl is onderdeel van Telegraaf Media.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";