facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Relatieplanet brengt single Nederland op Valentijnsdag bij elkaar met Hartje app


Door :Dating Start


Datum :14-02-2013


Relatieplanet brengt single Nederland op Valentijnsdag bij elkaar met Hartje app

Relatieplanet brengt single Nederland op Valentijnsdag bij elkaar met Hartje app

Hartje app

Met HARTJE kun je met een iPhone, iPad of Android-toestel een HARTJE met een romantische boodschap sturen aan Facebook-vrienden. Reken jezelf echter niet te snel rijk, want de liefdesverklaringen hoeven namelijk niet alleen met liefde beantwoord te worden…

De app is vanaf vandaag officieel gratis te downloaden in de Appstore of Google Play Store. Op www.hartjeapp.nl is op een kaart precies te zien waar Cupido zijn werk succesvol en minder succesvol volbrengt. Ontvang je een afwijzing? Niet getreurd, want dan kun je je op Relatieplanet inschrijven voor het ontmoeten van andere leuke singles!

"Liefde is een mooi gegeven, maar de liefde verklaren aan die ene leuke dame of heer in je persoonlijke omgeving is niet altijd even makkelijk. In gelegenheid van Valentijnsdag wordt HARTJE geïntroduceerd! Daarnaast is het een Valentijnscadeau voor de tienduizenden succeskoppels die Relatieplanet afgelopen 10 jaar voortgebracht heeft. Ze krijgen met de app de gelegenheid elkaar op vernieuwende wijze opnieuw de liefde te verklaren.” Aldus Thomas Boonstoppel, manager Relatieplanet.

Vooruitstrevend met lancering datingapps

Relatieplanet is sinds 2010 vooruitstrevend met het lanceren van datingapps in Nederland. In dit jaar werd de eerste langverwachte Relatieplanet iPhone applicatie geïntroduceerd. Hiermee was Relatieplanet de eerste Nederlandstalige datingsite die een iPhone app lanceerde. De apps voor Android, iPhone en iPad zijn sinds de lancering duizenden malen gedownload. Aan de hand van wensen van gebruikers blijft de organisatie de apps optimaliseren.

Binnenkort worden de compleet vernieuwde versies voor Android, iPhone en iPad apps aan het publiek gepresenteerd. Deze apps zijn nog eenvoudiger in gebruik, met een nieuwe look & feel en de beste technische ondersteuning. Naar verwachting worden deze binnen enkele weken als download aangeboden.

Valentijnsactie

Ben je single en op zoek naar een leuke vriendschap, relatie of date? Of is je liefdesverklaring via HARTJE niet zoals gewenst beantwoord? Dan is Valentijnsdag het perfecte moment om je in te schrijven bij Relatieplanet.nl. Wil je gebruik maken van alle ontmoetingsfunctionaliteiten? Van 12 t/m 14 februari ontvang je 50% korting op alle Full Memberships.  

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel  van TMG.
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/relatieplanet

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";