facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Relatieplanet brengt singles bij elkaar tijdens succesvol speeddate event


Door :Dating Start


Datum :31-01-2013


Relatieplanet brengt singles bij elkaar tijdens succesvol speeddate event

Kosteloos speeddaten

De speeddate activiteit van Relatieplanet, ook wel Speeddate Experience genoemd, wordt tijdens het Relatieplanet Singlesfeest georganiseerd. Het introduceren van deze activiteit is een groot succes. Van de negen georganiseerde rondes op 23 november, 22 december en 25 januari jongstleden zaten alle rondes vol. Honderden enthousiastelingen hebben laten weten ook nog deel te willen nemen.

Waar je bij andere organisaties tussen de 25,- en 40,- euro betaald voor een avondje speeddaten is het speeddaten tijdens het Singlesfeest, inclusief enkele consumpties, gratis. Je betaald wel een entreekaart van 17,50 euro voor toegang tot het Singlesfeest, echter beleef je naast het speeddaten een avond boordevol entertainment. Het is hiermee voor singles een perfecte avond uit.  

Meer dan alleen online datingwebsite

Relatieplanet is in 2012 voor de vierde keer door singles verkozen tot grootste en populairste datingwebsite. Bij haar productontwikkeling wordt grondig naar de wensen en behoeften van members geluisterd. Echter biedt Relatieplanet in tegenstelling tot andere datingwebsites meer dan een online ontmoetingsplatform. De organisatie wil ook mensen samenbrengen in de vorm van een offline ontmoeting. Want alleen met een ontmoeting weet je of het wel of niet echt klikt. Met het speeddaten biedt Relatieplanet naast de Singlesfeesten en Singlereizen een groter aanbod in ontmoetingsactiviteiten.

Stop met dromen, start met daten

De speeddate activiteit past perfect binnen de visie van " Stop met dromen, start met daten!”. Thomas Boonstoppel, manager Relatieplanet, legt uit: "Singles gaan snel af op een eerste indruk. Dit kan ze ervan weerhouden iemand aan te spreken, zowel online als offline. Met het speeddaten zit je tegenover singles die je anders wellicht niet zou aanspreken. Op deze wijze hebben we een aantal leuke contacten zien opbloeien. Vind je daten spannend? Of vind je het aanspreken van een leuke man of vrouw nog niet zo makkelijk? Dan vormt het speeddaten een perfecte oefening.”

Speeddaten, een introductie

De meeste mensen kennen speeddaten van het televisie format Boer zoekt vrouw. Vrijgezel Nederland is afgelopen jaren ook aan het speeddaten geslagen, maar dan zonder camera’s. Met speeddaten bij Relatieplanet kom je in verscheidene rondes van een paar minuten in contact met leuke single mannen en vrouwen. Heb je elkaar achteraf op het matchformulier aangekruist, dan ben je een match. Het prille begin van een nieuw liefdesavontuur is geboren. De rest van de avond heb je meteen de gelegenheid samen verder te kletsen of samen te dansen in een van de vele zalen.

Singles kunnen deelnemen in drie leeftijdscategorieën: 25 – 35 jr, 30 – 45 jr en 45+. Ruim 250 singles hebben inmiddels via Relatieplanet gespeeddate. Met 49 matches werden tot nu toe 98 singles aan elkaar gekoppeld.

Aanmelden voor een speeddate avond van Relatieplanet kan via www.relatieplanetsinglesfeest.nl/speeddaten of tijdens het Singlesfeest bij de hostess en host in de entreehal.

Relatieplanet Singlesfeesten

De Singlesfeesten worden georganiseerd in het Claus Event Centrum te Hoofddorp en ligt hiermee in een sfeervolle omgeving. Claus Event Centrum biedt ruimte aan 2200 bezoekers in verscheidene zalen met o.a. Dance Classics, Salsa, Loungemuziek, live optredens en een bowlingbaan.

De Singlesfeesten van Relatieplanet zijn al ruim zes jaar een begrip in Nederland. Met meer dan 50 edities hebben inmiddels meer dan 100.000 singles een van de feesten bezocht. Bij velen leidde dit tot een (liefdes)avontuur en serieuze relatie.

Het volgende Singlesfeest vindt plaats op zaterdag 23 februari. Leona Philippo, bekent van The Voice of Holland en de band Groove Line verzorgen deze avond spetterende live optredens.

Kaarten zijn online te bestellen via www.relatieplanetsinglesfeest.nl en verkrijgbaar bij vestigingen van Primera. Indien voorradig zijn kaarten aan de kassa te koop.

Over Relatieplanet
Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel  van TMG.

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/relatieplanet

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";