facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Relatieplanet genomineerd voor website van het jaar 2012


Door :Dating Start


Datum :01-02-2013


Relatieplanet genomineerd voor website van het jaar 2012

"Wij zijn vereerd met deze nominatie. Het team van Relatieplanet is enthousiast dat we wederom kans maken op deze mooie prijs. We zien het als een plezierige waardering voor onze inzet op onze klantenservice en de vernieuwingen die we als website blijven doormaken.” Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Relatieplanet onderscheid zich nog altijd van concurrenten met haar gratis klantenservice van ’s ochtends 08.00 uur tot ’s avonds 00.30 uur. Dagelijks, van maandag tot en met zondag, staan medewerkers met enthousiasme voor members klaar voor het beantwoorden van vragen.

Relatieplanet biedt singles een gebruikservaring die ze tot de dag van vandaag omarmen. Bewijs zijn de maandelijks ruim 700.000 unieke bezoekers, die per bezoek ruim 10 minuten op de site zijn, en de nog altijd dagelijkse stroom aan succesverhalen en positieve reacties.

Naast haar datingwebsite biedt Relatieplanet meer, veel meer. De website organiseert meerdere malen per jaar een groots Singlesfeest. Hiernaast heeft de organisatie enige tijd gelegen haar eigen succesvolle reizenplatform relatieplanetreizen.nl gelanceerd. Een redactie onderhoud dagelijks een goedbezocht online magazine, datingweblog en facebook pagina met het laatste datingnieuws, tips en advies, columns, interviews, reviews en meer. Al deze diensten en producten maken van Relatieplanet een beleving.

Thomas Boonstoppel is (oud)members van Relatieplanet dankbaar: "Van oprichting tot nu heeft Relatieplanet inmiddels de vier miljoen inschrijvingen gepasseerd. Alle vroegere en huidige members hebben Relatieplanet gemaakt tot de website die het nu is. We zijn trots op de producten en diensten die we een grote hoeveelheid mensen kunnen bieden. We vinden het super dat we op deze wijze mensen kunnen samenbrengen voor een relatie, vriendschap of date. Succesvol of niet, we blijven niet stilstaan maar doorgaan. Ook komende maanden zullen we het onderste uit de kan halen en members verrassen met nieuwe functionaliteiten.”

De website van het jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Metrixlab. Van 17 september tot en met 26 oktober kan het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites via www.websitevanhetjaar.nl.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";