facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Relatieplanet heeft nieuwe nieuwe commercial


Door :Dating Start


Datum :22-02-2013


Relatieplanet heeft nieuwe nieuwe commercial

Startpunt van de campagne was een grootschalig PR onderzoek van Relatieplanet, waaruit zou blijken dat onze culturele ideaalbeelden ‘perfecte partnerdruk’ veroorzaken: mensen zijn bang niet aan het beeld van de ideale partner te voldoen of men vindt dat de partner daar niet aan voldoet. Het vinden en volhouden van een relatie wordt daardoor bemoeilijkt. Relatieplanet wil dit euvel relativeren door de singles in Nederland op te roepen om te stoppen met denken in ideaalbeelden en gewoon aan de slag te gaan op hun site. 'Want daar vind je geen glamourmodel of spannende dokter, maar gewoon echte mensen. Grote kans dat je dan wél slaagt in het vinden van een relatie.'

De campagnemiddelen bestaat uit een TV commercial, Printadvertenties, Radiocommercials, maar vooral ook veel PR, free publicity en buzz. De campagne gaat vanaf 23 december van start op TV.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";