facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Relatieplanet herintroduceert geperfectioneerde dating applicaties


Door :Dating Start


Datum :08-02-2013


Relatieplanet herintroduceert geperfectioneerde dating applicaties

In 2010 introduceerde Relatieplanet haar eerste langverwachte Relatieplanet iPhone applicatie. Hiermee was de Relatieplanet de eerste Nederlandstalige datingsite die een iPhone app lanceerde. "De applicaties van Relatieplanet zijn na de eerste introductie enkele duizenden malen gedownload. Aan de hand van de wensen van onze members hebben we afgelopen maanden onze applicaties verder geperfectioneerd”. Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Of je nu thuis op de bank zit, in de trein of op het werk, met de dating apps voor de iPhone en iPad heb je Relatieplanet overal en altijd binnen handbereik. Met de Relatieplanet apps kunnen members van de datingsite eenvoudig duizenden profielen van andere members bekijken, chatten, berichten verzenden en ontvangen en meer. De apps zijn gratis te download via de App Store in iTunes.

Met de nieuwe applicaties blijft Relatieplanet innoveren en voorop lopen in de online datingwereld. Momenteel legt Relatieplanet de laatste hand aan de vernieuwde Android applicatie. Naar verwachting wordt deze binnen enkele weken als download aangeboden.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";