facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Relatieplanet lanceert singlereizen website


Door :Dating Start


Datum :06-02-2013


Relatieplanet lanceert singlereizen website

Relatieplanet brengt al meer dan 10 jaar singles bij elkaar, in de online wereld, tijdens singlesfeesten in Hoofddorp en nu ook buiten de landsgrenzen. "Als datingwebsite willen wij onze members zoveel mogelijke ontmoetingsmogelijkheden aanbieden.”, aldus manager Thomas Boonstoppel.

Of singles nu op zoek zijn naar de liefde van hun leven, nieuwe vrienden of een gezellig reisavontuur met gelijkgestemden, een vakantie geboekt via Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles alle ingrediënten voor een geslaagde singlevakantie.
 
Hij vervolgt: "Deze reizensite is geschikt voor iedereen die van reizen en beleving houdt en samen met een groep gelijkgestemden op vakantie gaat. Relatieplanetsinglereizen.nl heeft óók reizen op individuele basis geselecteerd die uitstekend geschikt zijn om als single te maken, zoals bijvoorbeeld Blue Cruises en All Inclusive vakanties in Turkije."
 
Door het lanceren van een singlereizen platform voldoet Relatieplanet aan de vraag van members om singlereizen te organiseren. Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles dan ook een gevarieerd en uitgebreid aanbod van vakanties voor singles. Van wandelvakanties tot zonvakanties, van dicht bij huis tot een verre vliegreis en van korte tot lange duur. KRAS.NL heeft decennialang ervaring met het samenstellen van vakanties en het inspelen op vakantiebehoeften van reizigers. Een samenwerking tussen Relatieplanet en KRAS.NL is dan ook een perfecte match.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";