facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Relatieplanet Singlesfeest 23 februari met mini concert Leona Philippo


Door :Dating Start


Datum :15-02-2013


Relatieplanet Singlesfeest 23 februari met mini concert Leona Philippo

Leona Philippo en Groove Line

Twee fantastische acts betreden deze avond de bühne. Leona, winnares van het populaire televisieprogramma The Voice of Holland, verzorgt deze avond een mini concert. Met haar bekende covers van " Addicted to Love” en "Could you be loved”, aangevuld met andere hits, geeft ze een spetterende show weg.

Naast Leona speelt de band Groove Line een heerlijke live set. Met een negen koppige formatie neemt de band je mee langs alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen decennia. De "Sweet soul music' van de jaren '60, grote discokrakers en hits uit de jaren '70, '80 en '90, maar uiteraard ook de hedendaagse dance/popmuziek.

Gratis Speeddaten

Lijkt het je leuk en spannend om in korte tijd een tiental leuke single mannen of vrouwen te ontmoeten? Of vind je het aanspreken van medesingles nog niet zo makkelijk? Neem dan tijdens het Singlesfeest deel aan onze gratis Speeddate Experience.

In een uur tijd brengen een enthousiaste hostess en host je in tien rondes van vier minuten in contact met andere aanwezige singles. Je ontvangt aan het einde van je ronde nog de uitslag met een mogelijke match!

Relatieplanet Singlesfeesten

De Singlesfeesten worden georganiseerd in het Claus Event Centrum te Hoofddorp en ligt hiermee in een sfeervolle omgeving. Claus Event Centrum bied ruimte aan 2200 bezoekers in verscheidene zalen met o.a. Dance Classics, Salsa, Loungemuziek, live optredens en een bowlingbaan.

De Singlesfeesten van Relatieplanet zijn al ruim zes jaar een begrip in Nederland. Met meer dan 50 edities hebben inmiddels meer dan 100.000 singles een van de feesten bezocht. Bij velen leidde dit tot een (liefdes)avontuur en serieuze relatie.

Kaarten zijn online te bestellen via http://www.relatieplanetsinglesfeest.nl/ en verkrijgbaar bij vestigingen van Primera. Indien voorradig zijn kaarten aan de kassa te koop.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";