facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Relatieplanet voor vierde keer op rij datingwebsite van het jaar


Door :Dating Start


Datum :28-01-2013


Relatieplanet voor vierde keer op rij datingwebsite van het jaar

"We bedanken iedereen voor het uitbrengen van hun stem voor datingwebsite van het jaar 2012. We vinden het fantastisch dat zoveel singles voor onze website hebben gekozen. Het is een enorme waardering voor de inzet van alle medewerkers binnen onze organisatie.” Aldus Thomas Boonstoppel, Manager Relatieplanet.

Groot door mond-tot-mond reclame

Relatieplanet bestaat dit jaar 10 jaar. De prijs geeft de organisatie de ultieme bevestiging dat ze een goede koers varen. Andere datingwebsites dan Relatieplanet besteden enorme budgetten aan marketingcampagnes en profileren zichzelf als de grootste datingwebsite. Onze focus ligt voornamelijk op het bieden van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website. Relatieplanet is door het bewezen succes, de stroom aan succesverhalen, met mond-tot-mond reclame nog altijd de grootste en meest aanbevolen datingwebsite.

De populaire datingwebsite onderscheid zich nog altijd van concurrenten met haar gratis klantenservice van ’s ochtends 08.00 uur tot ’s avonds 00.30 uur. Een team van enthousiaste medewerkers staat zeven dagen per week klaar voor haar members voor het vlot beantwoorden van vragen. Hiernaast worden nieuwe inschrijvingen, profielen en foto’s zowel door het systeem alsmede door medewerkers de hele dag op nep profielen en mogelijke oplichters gecontroleerd. Hierdoor biedt Relatieplanet een plezierige en veilige online date omgeving.  

Relatieplanet biedt singles een gebruikservaring die ze tot de dag van vandaag omarmen. Bewijs zijn de maandelijks ruim 700.000 tot 900.000 unieke bezoekers, die per bezoek ruim 12 minuten op de site aanwezig zijn. Sinds de oprichting van de website zijn het aantal inschrijvingen de 4.5 miljoen ruimschoots gepasseerd.

Meer dan alleen een online datingwebsite

Relatieplanet biedt meer dan alleen een online datingwebsite. De website organiseert meerdere malen per jaar een groots Singlesfeest, heeft haar eigen succesvolle reizenplatform relatieplanetreizen.nl en heeft als derde offline activiteit de eerste stappen in de wereld van speeddating gezet. De redactie onderhoud dagelijks een goedbezocht online magazine, datingweblog en Facebook pagina met het laatste datingnieuws, tips en advies, columns, interviews, reviews en meer. Voor extra vragen kunnen members terecht bij de datingcoach. Al deze diensten en producten maken van Relatieplanet een beleving. De organisatie ontvangt dagelijks positieve reacties en bedankjes.  

Meegroeien met wensen en behoeften

Thomas Boonstoppel licht toe: "Het bieden van kwaliteit, gebruikersgemak en betrouwbaarheid voor onze members staan bij ons voorop! Aan de hand van enquêtes en het luisteren naar feedback van onze members worden reacties en suggesties gebundeld. Met deze informatie houden wij onszelf scherp en worden onze producten en diensten non-stop door onze ontwikkelaars en klantenservice medewerkers geoptimaliseerd. Zo is afgelopen tijd de vormgeving gemoderniseerd en is de navigatie geoptimaliseerd. Wij blijven nu en in de toekomst meegroeien met de wensen en behoeftes van members van alle leeftijden, achtergronden en geaardheden”.

De website van het jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Metrixlab. Van 17 september tot en met 26 oktober kon het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites via www.websitevanhetjaar.nl. In deze periode werden bijna 700.000 stemmen uitgebracht.  

Over Relatieplanet

Relatieplanet.nl is de grootste online datingsite van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 schreven meer dan 4.5 miljoen singles zich in op deze website. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl de meest interessante datingsite van Nederland en België. Relatieplanet.nl is onderdeel  van Telegraaf Media Nederland.
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/relatieplanet

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.

lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";