facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Single moeders niet minder geliefd dan kinderloze singles


Door :Dating Start


Datum :07-02-2013


Single moeders niet minder geliefd dan kinderloze singles

51% van de ondervraagden zijn single met kinderen. 93% van singles met kinderen geeft aan het noodzakelijk te vinden dat de toekomstige partner en de kinderen het met elkaar kunnen vinden.  Ontmoet een man of vrouw een andere leuke single met kinderen, dan vindt deze het ook zelf (96%) belangrijk een goede verstandhouding met zijn of haar kinderen op te bouwen. 60% geeft namelijk aan dat wanneer er geen band met thuiswonende kinderen ontstaat en het contact uit de hand loopt het een reden kan zijn het daten te beëindigen. Nog eens 24% geeft aan zowel met thuiswonende als uitwonende kinderen een goede verstandhouding noodzakelijk te vinden. Door verwachtingen naar elkaar uit te spreken en elkaar tijd te geven geef je elkaar de ruimte nader tot elkaar te komen.

Mannen en vrouwen staan graag klaar voor de kinderen van zijn of haar partner. 29% van de vrouwen en 43% van de mannen zijn bereid, wanneer gewenst en in gepaste vorm, een moeder- of vaderrol voor deze kinderen te vervullen. Daarnaast geven 60% van de vrouwen en 52% van de mannen aan een reikende hand en/of leuke klik voldoende te vinden wanneer het contact met beide ouders goed zit. Jongere singles geven hierbij een voorkeur aan single ouders met jongere kinderen. Oudere singles voelen zich beter op hun gemak bij single ouders met tieners, jong volwassenen of volwassen.

Zondag 13 mei is het Moederdag. 65% van de geënquêteerden geeft aan dit een leuke extra dag te vinden om je ouders te verwennen met bloemen, chocola, een fles wijn of een ander kleinigheidje. "Relatieplanet komt deze wens graag tegemoet en verrast alle single ouders met een klein cadeautje.” Aldus Thomas Boonstoppel. Alle single moeders die ingeschreven staan, of zich deze dag gratis inschrijven, krijgen op Moederdag een Full Membership van Relatieplanet.nl cadeau en kunnen deze dag gebruik maken van alle functionaliteiten. Op deze wijze kunnen single moeders een leuke single ontmoeten op de datingwebsite. Hij vervolgt: "Singles met kinderen hebben soms het gevoel dat ze minder geliefd zijn dan singles zonder kinderen. Uit ons onderzoek blijkt dit niet waar te zijn. Ook  singles met kinderen vinden via Relatieplanet een nieuwe partner, met of zonder kinderen.” Een zelfde initiatief volgt 17 juni 2012 voor alle single vaders.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";