facebook twitter
©2015 www.dating-start.nl | Alle rechten voorbehouden. Alle (handels-)merken en afbeeldingen zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.
Datingsite Partners:

Link Partners
Dating tips

 

Single Nederland vindt gezondere leefstijl belangrijker dan bezuinigen


Door :Dating Start


Datum :21-01-2013


Single Nederland vindt gezondere leefstijl belangrijker dan bezuinigen

Het zijn met name de singles tussen de 18 en 34 jaar die zich voornemen in 2013 hun leven anders in te richten. De huidige economische situatie zorgt ervoor dat meer dan een kwart van hen minder geld wil uitgeven. Toch staan gezonder eten en meer lichaamsbeweging hoger op de lijst. Ook vinden alle leeftijden (18 – 65) het belangrijk meer tijd vrij te maken voor leuke dingen. Zo geeft bijvoorbeeld 20 procent aan meer tijd met vrienden door te willen brengen. "Een nieuw jaar is voor velen reden om het eens helemaal anders aan te pakken”, zegt Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl. "Wie zich gelukkiger voelt met zijn of haar lichaam, zowel vanbinnen als vanbuiten, voelt zich uiteindelijk ook beter tijdens het daten.”

Op de bank met een boek

Singles in de leeftijdscategorie 35-49 houden zich minder bezig met goede voornemens dan de jongere respondenten. Opvallend is dat met name single ouders meer tijd voor zichzelf nodig hebben. Wel geeft bijna een kwart van hen aan meer tijd te willen doorbrengen met familie en/of kinderen. Een van de manieren waarop zij dit willen realiseren is door minder vaak de televisie aan te zetten. "Door wat vaker een boek te lezen, in plaats van voor de buis te hangen, creëren zij me time”, zegt Van den Berg. Of de single ouders tijdens die kwaliteitsmomenten zich ook meer op een datingsite begeven, is niet bekend. "Maar het is natuurlijk wel een goede invulling, online daten is immers iets wat je helemaal voor jezelf doet en zorgt daarom ook voor ontspanning.”

Vakantie vs. date

Singles willen dan wel minder spenderen in het nieuwe jaar, toch hebben zij ook de wens vaker op vakantie te gaan. In de top tien staat dit voornemen op de zesde plaats, gedeeld met ‘een date vinden’. "Een opvallende en leuke ontwikkeling”, zegt Van den Berg. "Dit laat zien dat dating inmiddels net zo normaal wordt gevonden als op vakantie gaan. Het vinden van een date via internet hoort daar dan ook helemaal bij. Wij zien dit ook terug in het aantal inschrijvingen dat nog elke dag groeit.”

* In opdracht van Lexa.nl deed TNS Sofres online onderzoek onder 1502 Nederlandse singles in de periode van 29 oktober tot 3 november 2012. Het ging hierbij om mensen die op dat moment geen vaste relatie hadden, ongeacht hun burgelijke staat. Gegevens werden gewogen om de samenstelling van de singles in Nederland te weerspiegelen met betrekking tot leeftijd en geslacht.

Datingsites:

datingsite algemeen lexa Nu direct gratis aanmelden bij Lexa
meer info over Lexa
Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

datingsite algemeen relatieplanet Nu direct gratis aanmelden bij Relatieplanet
meer info over Relatieplanet
Singles, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.

datingsite relatie algemeen Nu direct gratis aanmelden bij Relatie
meer info over Relatie
Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en België. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek naar een duurzame relatie, vriendschap of date.


lexa kies


datingsites

datingsites hoger opgeleiden

datingsites alleenstaande ouders

datingsites ouderen senioren

datingsites homo lesbisch

datingsites erotisch


populair balk

 lexa button

relatieplanet button

sluiten";